AUTOMATIK VOZILA

Iznajmljivanje automobila sa automatskim menjačem

Pronalaženje i iznajmljivanje automobila sa automatskim menjačem u Srbiji može biti izazov. Vozila sa manuelnim menjačem su veoma zastupljena u ovom delu Evrope. Zbog toga svi preporučuju da na vrhuncu sezone, automatik vozila, obavezno rezervišete unapred.

Nevian Rent A Car Beograd u svojoj ponudi ima više tipova automobila sa automatskim menjačem. Poslednjih godina i u Evropi vlada veliko interesovanje za iznajmljivanje vozila sa automatskim menjačem. Ranije su korisnici uglavnom bili posetioci iz Sjedinjenih država, Kanade i Australije.

 

Ukoliko želite da iznajmite automatik vozilo, nazovite nas.

ODABERITE VOZILO

Vožnja automobila sa automatskim menjačem iz naše ponude je odličan način za istraživanje novih gradova i nepoznatih ruta. Uživajte u čarima Beograda i Srbije tako što ćete sebi olakšati vožnju. Odaberite i iznajmite popularna automatik vozila iz našeg voznog parka. Pogledajte naši ponudu. Pažljivo smo birali modele automatik automobila tako da odgovaraju svim potrebama: od kompaktnih automobila do udobnih i elegantnih modela renomiranih proizvođača. Nevian Rent A Car želi da vam pruži bezbrižnu i ugodnu vožnju.

ŠKODA FABIA 1.0 DSG
AUTOMATIK

FORD FIESTA 1.6
AUTOMATIK

Kod nas su Škodina vozila veoma popularna dugi niz godina. U našem voznom parku možete pronaći automatik vozila renomirane fabrike automobila iz Češke.

ŠKODA FABIA KAR. 1.6 TDI
AUTOMATIK

ŠKODA RAPID SPACEBACK 1.0 DSG
AUTOMATIK

U našem voznom parku možete pronaći automatik vozila iz kompakt klase. Pouzdana vozila za gradsku vožnju sa automatskim menjačem vam omogućavaju da se lakše snađete u gradskoj gužvi.

ŠKODA RAPID 1.4 TDI DSG
AUTOMATIK

OPEL ASTRA 1.6 
AUTOMATIK

Ovo je ponuda najtraženijih automatik vozila iz našeg voznog parka. Kada želite ugodnu vožnju u vozilu koje će vam pružiti udobnost klasičnih porodičnih automobila, odlučite se za ova vozila.

ŠKODA SUPERB 1.8 DSG
AUTOMATIK

MERCEDES E200 CDI 2.2
AUTOMATIK

RENAULT GRAND SCENIC 1.5 DCI
AUTOMATIK

Rezervišite vozilo

Pritiskom na odgovarajuće dugme možete rezervisati željeno automatik vozilo ili nas pozvati.

Želite da pogledate naš vozni park?

Pritiskom na dugme, možete pogledati sva vozila u našoj ponudi.

©️2018 Rent a car NEVIAN - Mije Kovačevića 10, Palilula, Beograd, Srbija - [email protected] - (+381)11 24 42 801
Whatsapp Viber