VOZNI PARK NEVIAN - RENT A CAR BEOGRAD

NEVIAN vozni park za iznajmljivanje automobila u Beogradu

Vozni park NEVIAN vozila čine visokokvalitetni i luksuzni automobili za iznajmljivanje u Beogradu po veoma povoljnim cenama i uslovima korišćenja. Beogradska rent a car agencija NEVIAN ima najpovoljnije iznajmljivanje vozila u Beogradu zbog odličnog odnosa cene i kvaliteta. Vozni sastav automobila NEVIAN, redovno je servisiran i opremljen adekvatnom pratećom opremom tako da sva vaša putovanja budu uvek prijatna i bezbrižna.

Šta je vozni park?

Pojam “vozni park” podrazumeva skup prevoznih sredstava neke prevozne organizacije.Ovo je definicija voznog parka u najužem smislu. Parkovi vozila se formiraju prema teritorijalnim i organizacionim principima zavisno od namene. Delatnost kojom se bavi NEVIAN rent a car je iznajmljivanje automobila u Beogradu. Sastav voznog parka je retko homogen (vozila iste marke i tipa). Vozni park NEVIAN je heterogene strukture (vozila različitih marki i tipova) kako bi se u što većoj meri zadovoljile sve potrebe korisnika rent a car usluga.

Efikasnost voznog parka

Vozni parkovi svoju efikasnost lakše ostvaruju sa homogenim sastavom vozila, jer je u tom slučaju njihovo održavanje lakše i ekonomičnije. Radi racionalnije eksploatacije, automobili za rent a car usluge grupišu se po marki, tipu, godini proizvodnje, voznim karakteristikama itd. Osnovna podela može se dalje razrađivati ukoliko za to ima potrebe.

Delatnost agencije NEVIAN rent a car iz Beograda

NEVIAN Rent a car agencija iz Beograda preduzima sve šta je potrebno da njeni automobili u svakom trenutku i u bilo kom režimu rada budu sposobni za stopostotnu eksploataciju. Sva rentacar vozila NEVIAN su nova, komforna, redovno servisirana, bezbedna i kasko osigurana. Bilo da putujete zbog posla ili ličnog zadovoljstva, na godišnji odmor ili na vikend, agencija NEVIAN vam nudi pouzdan i udoban automobil.

Renta car Beograd najjeftiniji automobili za iznajmljivanje!

Galerija slika NEVIAN vozila:

©️2018 Rent a car NEVIAN - Mije Kovačevića 10, Palilula, Beograd, Srbija - [email protected] - (+381)11 24 42 801
Whatsapp Viber