Najjeftiniji Rent A Car U Beogradu

 

Najjeftiniji rent a car u Beogradu je fraza koja se često koristi za online pronalaženje povoljne agencije rent a car u Beogradu. Kada tražite najjeftiniji rent a car u Beogradu ili rent a car Beograd “najpovoljnije” dobro je da proverite da li za vaš novac dobijate sve ono šta vam je potrebno?!

Koji je najjeftiniji rent a car u Beogradu?

 
  1. Najjeftiniji rent a car sa stanovišta kvaliteta Rent a car Beograd usluga, može da znač da tražite najpovoljniji rent a car po ceni, a da ostalo nije bitno, iako niska cena najčešće ide uz nizak kvalitet.
  2. S druge strane, najpovoljniji renta car Beograd podrazumeva zadovoljstvo ukupnom ponudom i uslovima najma vozila!

Šta tačno znači najjeftiniji rent a car Beograd

 

U svetu vladavine nemilosrdnih tržišnih zakonitosti, veliki broj ljudi neprekidno traga za nečim besplatnim i najjeftinijim! Da li uopšte postoji nešto besplatno? Da li narod džabe kaže “Što ne platiš na mostu, platićeš na ćupriji...”? (Vukajlija).

Oni koji znaju da ništa ne može biti džabe, pokušavaju da nađu najjeftinije. To je u redu ako su svesni da uz najniže cene prirodno ide i najniži kvalitet koji takve cene diktiraju. Međutim, u praksi se pod najjeftiniji rent a car u Beogradu,  traži samo najniža cena rent a car usluge. Ispada da je najvažnije pronaći najmanje naduvane cene, a da kvalitet nema nikakvu vrednost koja zaslužuje da se plati.

Potraga za odgovorom na pitanje iz naslova

 

Za pronalaženje odgovora angažovao sam sveznajući Google pretraživač i evo šta mi je ponudio:

  • Samo na prvoj strani izlistanih rezultata za upit koji je najjeftiniji rent a car u beogradu, čak 8 od 10 sajtova u naslovima ili opisima sadrže reči najjeftinijenajjeftiniji ili jeftini. Na jednom od prvih sajtova tvrde da su provereno najjeftiniji rent a car u Beogradu od svih ostalih rent a car servisa! Nisam ulazio u to kako su uspeli da uporede sve rent a car cene u Srbiji.
  • Na drugom sajtu kažu da su Jeftini Rent a Car i da imaju garantovano najniže cene! Ali, i sledeća rent a car agencija kaže potpuno isto, dok konkurenti ispod njih tvrde da oni imaju najpovoljnija rent a car vozila i dodaju: najjeftiniji smo Rent a Car u Beogradu

Na ovom sajtu me zainteresovao izraz najpovoljnije, koji se do tada nije pojavljivao.

Šta znači fraza najpovoljnija rent a car vozila?

 

Lično smatram da najpovoljnije treba da znači najbolji odnos svih uslova koje svaki kvalitetan rent a car u Beogradu mora da ima. Međutim, u pomenutoj ponudi odmah sledi i najjeftiniji, pa zaključujem da oni pod najpovoljnije misle na najnižu cenu. U poplavi najjeftinije usluge, na jednom sajtu se nudi čak i najjeftinija cena te usluge!

Stižem do mesta gde kažu da njihovim izborom štedite vreme i novac, jer su oni najjeftiniji Rent a Car u Beogradu!

Da li najjeftinije štedi vreme i novac?

 

Odmah se setih poslovice “Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari”. Ona mi se toliko dopada da se sa štednjom na jeftinom nikako ne mogu složiti.

A evo i zašto:

1. Najjeftiniji rent a car štedi na nama, a ne mi na njemu. Ovo je prosta matematika.
2. Koliko navodno uštedimo na ceni rent a car usluge, toliko gubimo na njenom kvalitetu.
3. Ta ušteda uvek ide na račun naše udobnosti, zdravlja i bezbednosti naših saputnika.

koji-je-najjeftiniji-rent-a-car-u-beogradu-usteda

Dakle, koji je najjeftiniji Rent a Car u Beogradu?

 

Mislim da Google nema odgovor na ovo pitanje. Sve do kraja prve stranice ponavlja se sve isto što sam već opisao. Ako Vi ipak vidite neku mogućnost za izbor, preporučujem da ipak, pre donošenja odluke, imate jasan odgovor na pitanje da li vam najjeftiniji rent a car pruža sve šta vam je potrebno?

Dobro je da imate odgovor na ovo pitanje zato što najjeftinije može da vam uštedi nešto novca, ali i izloži riziku da ostvarena ušteda bude “naplaćena” neplaniranim troškovima i problemima!

koji-je-najjeftiniji-rent-a-car-u-beogradu

Kako se predstavio naš domaćin, NEVIAN?

 

Agencija NEVIAN rent a car Beograd,  na svom sajtu kaže da im nije cilj da budu najjeftiniji rent a car u Beogradu (Srbiji), već najudobniji, najsigurniji i najbezbedniji. NEVIAN nudi cene za najam vozila prema tržišnim uslovima i propisanim standardimaPogledajte njihove cene iznajmljivanja automobila: Cenovnik.

Iz navedenog zaključio sam:

 
  1. I najjeftiniji rent a car mora da zadovolji propisane standarde i potrebe klijenata! Nije dovoljna samo niska cena.
  2. Agencija NEVIAN ima cene usklađene sa kvalitetom automobila i usluge, tržišnim prilikama i propisanim uslovima za najam vozila! To je najjeftinija kvalitetna ponuda koju treba tražiti.

Možda je baš Rent a car Beograd NEVIAN ono šta tražite. Pozovite i proverite!

Rent a car agencije u Beogradu, cene za svačiji džep – Agencija NEVIAN Rent a Car Beograd, Zahumska 47
Vozila su KASKO osigurana i u sistemu pomoći AMSS-a na teritoriji cele Evrope

KONTAKT CENTAR

Budite slobodni da nas kontaktirate na sledeće načine

offices

KANCELARIJE

Mije Kovačevića 10, BEOGRAD, 11000

Banjska 13/14, BEOGRAD, 11000

social_networks

DRUŠTVENE MREŽE