NOVA Fiat Panda HYBRID

Sa zadovoljstvom želimo da Vas obavestimo da su u našu flotu pristigle nove Fiat Pande i to hybridni modeli. Model Fiat Panda dobro je poznat kako našem tržištu tako i u Evropi. Model druge generacije se okitio laskavom titulom auto godine u Evropi 2004 godine. Spada u jedan od dva najpopularnija modela proizvođača iz Torina, pa se izradi ovog modela uvek pridavao veliki značaj. Spada u segment malih gradskih automobila i kao takav predstavlja idealan auto za beogradske gužve. Zbog svoje veoma pregledne kabine i oblih linija karoserije sa lakoćom se vozi pa ovaj model spada i u omiljene modele za  početnike. Pored preglednosti odlikuje ih i zavidan nivo komfora i niska potrošnja.

nevian-fiat-pande-hybrid
FIAT PANDA HYBRID
Hibridni pogon

Naše nove Fiat Pande su hibridnog pogona, što znači da kao primarni agregat ima benzinski motor, a pomoć i asistenciju pruža manji električni motor kako bi auto postigao manju potrošnju, bolje performanse ali i kako bi manje zagađivao već zagađene urbane sredine. Prema nekim procenama nove Fiat Pande hibrid zagađuju manje od 15% pa čak do 30% što je prvi korak italijanskog giganta u elektifikaciji svoje proizvodnje. Pored pogonske modifikacije, Fiat Panda je doživela i blagu restilizaciju tako da automobil izgleda svežije u odnosu na starijeg brata. Automobil je veoma živahan i pruža jako dosta mest u kabini čak i za odrasle i visoke osobe jer sa svojom visinom spada u više automobile iz samog segmenta.

Kada je reč o samim podacima i performansama hibridne Pande poseduju 1.0 benzinski agregat sa tri cilindara i električnu pomoć te ukupno razvija 70 konjskih snaga što je više nego dovoljno za masu automobila koja je tek nešto iznad jedne tone. Menjač je manuelni i dosta precizan sa 6 brzina što ga čini i jako dobrim na otvorenom putu jer buka nije velika kada se automobil vozi u šestom stepenu prenosa. Kao rezultat svega toga, automobil je vrlo ekonomičan i u gradskim uslovima njegova potrošnja ne prelazi 6l na 100km (osim u ekstremnim slučajevima). Dužine je 3,67 metara, širine 1,66m, a visoka 1,64metara tako da ostavlja dosta prostora i za visoke putnike. Prtljažnik je jedan od većih u klasi i iznosi 230l zapremine, a zbog pravilnog oblika u njemu mogu prostor naći i veći koferi.

Rent a car agencija Nevian će se i ubuduće truditi da prati svetske trendove i da svoju flotu prilagodi kako potrebama krajnjih korisnika tako i da podigne svest o samom zagađenju planete. Trudićemo se i ubuduće da uvek imamo novu flotu vozila koja zadovoljava sve ekološke standarde kako bi učinili našu planetu boljim mestom za život, a krajnjem korisniku omogućili veći komfor i minimalne troškove za gorivo. Fiat Panda hybrid je samo prva u nizu nabavke vozila na hibridni pogon i svakako neće biti jedina nabavka vozila sa ovakvim tipom pogona, već ćemo nastojati da to postane standard i tako postanemo prva rent a car agencija u Srbiji koja ima sva ekološka vozila sa hibridnim ili električnim pogonom.

KONTAKT CENTAR

Budite slobodni da nas kontaktirate na sledeće načine

offices

KANCELARIJE

Mije Kovačevića 10, Beograd, 11000

Banjska 13/14, Beograd, 11000

social_networks

DRUŠTVENE MREŽE