Zašto odabrati nas ?

NEVIAN Rent a Car agencija (Rent a Car Belgrade), nudi u najam potpuno nova vozila. Cene naših usluga su transparentne, bez skrivenih troškova. Tokom dugogodišnjeg poslovanja stekli smo poverenje klijenta, koji nam se uvek rado vraćaju. Tu su i specijalne ponude i popusti za rezervacije! Uspešno poslovanje je poslovanje kada se trudite da se prilagodite potražnji i potrebi klijenta, jer to je ono što je najvažnije. Imamo veliki izbor automatik automobila kao i malih i velikih porodičnih vozila. Rezervišite online i ostvarite popust ili nas jednostavno  pozovite i uživajte u svim pogodnostima koje vam nudumo!

O NAMA :

NEVIAN je rent a car kompanija iz Beograda, osnovana 2017. godine. Cilj nam je da vrhunskom uslugom i povoljnim cenama zadovoljimo potrebe naših korisnika. Koliko god je to u skladu sa našim mogućnostima, potrudićemo se da Vam obezbedimo brzu i sigurnu uslugu. Imamo veliko iskustvo u radu sa ljudima koje pomaže da uvek iznajmite automobil u skladu sa vašim realnim potrebama i finansijskim mogućnostima, a sve to bez ikakvih skrivenih troškova.

Iznajmljivanje vozila u NEVIAN Rent a car agenciji je brzo, jednostavno i po najvišim svetskim car rental standardima. Ukoliko Vam je potrebno vozilo prilikom dolaska u Beograd (Srbija), tu smo za Vas! Kod nas možete da iznajmite vozilo prema Vašim potrebama, kako na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu, tako i na bilo kojoj drugoj lokaciji kao i  širom Srbije. Kao beogradska rent a car agencija, NEVIAN uživa veliki ugled kod svojih klijenata. Ljubazno i stručno osoblje izlazi u susret svim Vašim zahtevima za rent a car usluge u Beogradu.

Za duži najam vozila nudimo posebne pogodnosti. Izdavanje, preuzimanje i rentiranje vozila  bez ikakvih skrivenih troškova. Mi cenimo Vaše vreme. Iznajmite vozilo u agenciji NEVIAN I UVERITE SE!.

NEVIAN rent a car Beograd vam nudi veliki izbor vozila i odlične uslove za iznajmljivanje vozila u Beogradu za sve destinacije. Rentiranje auta, odnosno iznajmljivanje automobila je danas veoma popularna delatnost širom Srbije. Pri tome većina rent a car agencija u Srbiji tvrdi da imaju najjeftinije usluge, mada ni to nije svima pristupačno.

Cene rent a car usluga u Beogradu se ipak razlikuju. Po pitanju cena NEVIAN spada u najpovoljniji renta car na prostoru koji pokriva Srbija. Naša cenovna politika je jedinstvena i za rent a car aerodrom Beograd i za najam vozila za put u inostranstvo. Tokom godina svog rada smo naučili da najjeftiniji rent a car nije uvek i najpovoljniji. Sve što vredi ima svoju cenu, tako da nemojte uvek birati najjeftinije, možda ostanete uskraćeni za kvalitet.