Zašto odabrati nas ?

NEVIAN Rent a Car agencija (Rent a Car Belgrade), nudi u najam potpuno nova vozila. Cene naših usluga su transparentne, bez skrivenih troškova. Tokom dugogodišnjeg poslovanja stekli smo poverenje klijenta, koji nam se uvek rado vraćaju. Tu su i specijalne ponude i popusti za rezervacije! Uspešno poslovanje je poslovanje kada se trudite da se prilagodite potražnji i potrebi klijenta, jer to je ono što je najvažnije. Imamo veliki izbor automatik automobila kao i malih i velikih porodičnih vozila. Rezervišite online i ostvarite popust ili nas jednostavno  pozovite i uživajte u svim pogodnostima koje vam nudumo!

O NAMA :

NEVIAN je rent a car kompanija iz Beograda, osnovana 2017. godine. Cilj nam je da vrhunskom uslugom i povoljnim cenama zadovoljimo potrebe naših korisnika. Koliko god je to u skladu sa našim mogućnostima, potrudićemo se da Vam obezbedimo brzu i sigurnu uslugu. Imamo veliko iskustvo u radu sa ljudima koje pomaže da uvek iznajmite automobil u skladu sa vašim realnim potrebama i finansijskim mogućnostima, a sve to bez ikakvih skrivenih troškova.

Iznajmljivanje vozila u NEVIAN Rent a car agenciji je brzo, jednostavno i po najvišim svetskim car rental standardima. Ukoliko Vam je potrebno vozilo prilikom dolaska u Beograd (Srbija), tu smo za Vas! Kod nas možete da iznajmite vozilo prema Vašim potrebama, kako na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu, tako i na bilo kojoj drugoj lokaciji kao i  širom Srbije. Kao beogradska rent a car agencija, NEVIAN uživa veliki ugled kod svojih klijenata. Ljubazno i stručno osoblje izlazi u susret svim Vašim zahtevima za rent a car usluge u Beogradu.

Za duži najam vozila nudimo posebne pogodnosti. Izdavanje, preuzimanje i rentiranje vozila  bez ikakvih skrivenih troškova. Mi cenimo Vaše vreme. Iznajmite vozilo u agenciji NEVIAN I UVERITE SE!.

NEVIAN rent a car Beograd vam nudi veliki izbor vozila i odlične uslove za iznajmljivanje vozila u Beogradu za sve destinacije. Rentiranje auta, odnosno iznajmljivanje automobila je danas veoma popularna delatnost širom Srbije. Pri tome većina rent a car agencija u Srbiji tvrdi da imaju najjeftinije usluge, mada ni to nije svima pristupačno.

Cene rent a car usluga u Beogradu se ipak razlikuju. Po pitanju cena NEVIAN spada u najpovoljniji renta car na prostoru koji pokriva Srbija. Naša cenovna politika je jedinstvena i za rent a car aerodrom Beograd i za najam vozila za put u inostranstvo. Tokom godina svog rada smo naučili da najjeftiniji rent a car nije uvek i najpovoljniji. Sve što vredi ima svoju cenu, tako da nemojte uvek birati najjeftinije, možda ostanete uskraćeni za kvalitet.

KONTAKT CENTAR

Budite slobodni da nas kontaktirate na sledeće načine

offices

KANCELARIJE

Mije Kovačevića 10, Beograd, 11000

Banjska 13/14, Beograd, 11000

social_networks

DRUŠTVENE MREŽE