Rent a Car Beograd Srbija

Rent a Car Beograd Srbija Agencija NEVIAN

Rent a Car Beograd Srbija – iznajmljivanje vozila Beograd

SVA NAŠA VOZILA SU:

NOVA

Sigurna vožnja je moguća jedino ispravnim vozilom servisiranim u ovlašćenim servisima.

KASKO OSIGURANA

Potpuno KASKO osiguranje za Vašu sigurnu vožnju i 24h podršku na putu.

SA PUTNIM OSIGURANJEM

Osiguranje putnika bez obzira da li putujete poslovno ili sa porodicom.

CALL CENTAR: PONEDELJAK – NEDELJA 08:00h – 22:00h

PRISTUPAČNE CENE

Imamo asortiman automobila koji će se uklopiti u vaš budžet. Ukoliko niste spremni da izdvojite veliki novac, pozovite nas za posebne uslove plaćanja.

BESPLATNA DOSTAVA

Besplatna dostava vozila na aerodrom Nikola Tesla i do hotela u Beogradu. Vaše je samo da nas pozovete i kažete gde želite da preuzmete auto.

TRANSFER SA/DO AERODROMA

Ukoliko u Beograd dolazite avionom, a niste vozač ili ne želite da iznajmljujete automobil, samo nas pozovite za dogovor.

Rent a car Beograd Srbija – Rent a car Belgrade Serbia

Iznajmljivanje vozila Beograd

Renta Car Agencija NEVIAN, Mije Kovačevića 10 Palilula i Zahumska 47 Zvezdara, 11000 Beograd

NEVIAN je rent a car agencija za iznajmljivanje vozila u Beogradu koja nudi najam vozila povoljno i za sve prilike. Vozni park čine automobili za iznajmljivanje koji su novi, redovno servisirani, KASKO osigurani i sa putnim osiguranjem.

Rentiranje vozila i luksuznih automobila je naš posao. U 21. veku sve velike destinacije se prelaze avionom. Ali kada stignete na aerodrom Beograd, biće Vam potreban auto. Trebaće vam brz i udoban prevoz do grada ili hotela. Naša usluga rent a car aerodrom Nikola Tesla stoji vam na raspolaganju. Kada izađete iz aviona i poželite da iznajmite prevoz POZOVITE Rent a car NEVIAN na telefon +381112442801 ili +381646596880.

Naše usluge su veoma povoljne za sve destinacije do kojih želite da stignete udobno i brzo. Dovoljno je da nas pozovete da se dogovorimo.

Rent a car automatik Beograd

Naša komforna i luksuzna vozila rent a car automatik Beograd stoje vam na usluzi. Najam automobila Beograd je naš posao pa je izbor automatik vozila kod nas najbolji odgovor na vaš online upit Beograd Rent a car automatik i slično. Pozovite nas kad god vam zatreba renta car Novi Beograd i Batajnica ili Voždovac i renta car Zemun. Možete nas pozvati i za rent a car Novi Sad i iznajmljivanje auta Subotica, kao i za rent a car Niš airport. Naravno, tu smo i za sve druge destinacije, mesta i gradove u Srbiji.

Renta car za inostranstvo

Želite li rent a car za put preko granice? Pozovite nas! Sa našim vozilima možete da putujete u inostranstvo kad god to poželite!

Potražite najbolji rent a car u Beogradu

Potražite pouzdane informacije i dobro proverite koji je najbolji rent a car u Beogradu za vaše potrebe. Uvereni smo da ćete lako utvrditi da je rent a car agencija NEVIAN iz Beograda ona koju tražite. Mi pružamo visoko profesionalne usluge uz maksimalan kvalitet voznog parka i veoma POVOLJNE CENE. KONTAKTIRAJTE NAS ONLINE ili POZOVITE: +381112442801 ili +381646596880.

Cena naše rent a car usluge uključuje PDV i KASKO osiguranje kao i dozvolu za izlazak iz zemlje. Pogledajte naš CENOVNIK.

NAČINI PLAĆANJA: gotovinski i preko računa, uplatom preko Western uniona i putem kreditne kartice. Asortiman naših automobila je takav da vam omogućava lak izbor vozila prema vašim potrebama i budžetu. Uvek se možemo dogovoriti i oko posebnih uslova plaćanja.
POGODNOSTI: Sva naša vozila su nova u fabričkoj garanciji i servisirana u ovlašćenim servisima. KASKO su osigurana i u sistemu AMSS-a 24h besplatne podrške na teritoriji cele Evrope.

Ukoliko tražite jeftin najam vozila u Beogradu, na pravom ste mestu. Bez obzira na to što naše cene za rentiranje auta možda i nisu najniže cene koje očekujete, mi smatramo da smo povoljni, ako ne i najjeftiniji, jer imamo idealan odnos cena i kvaliteta usluge. Pozovite NEVIAN Rent a car Beograd Srbija i UVERITE SE! Naši telefoni su: +381112442801 i +381646596880.

Kako je nastala agencija NEVIAN?

Agencija NEVIAN je nastala iz potrebe ljudi da im korišćenje rent a car usluga u Beogradu bude zadovoljstvo, a ne stres. Danas je rentiranje vozila kod agencije NEVIAN rent a car Beograd Srbija pravo uživanje! Zapazili smo da je u gradovima besmisleno imati kola, obzirom na visoke troškove održavanja. Zato, kad god vam zatreba vozilo u Beogradu, rešenje je NEVIAN!

Naša renta car agencija u Beogradu pruža maksimalan kvalitet i povoljne cene, jer nam nije cilj da budemo jeftin ili najjeftiniji rent a car u Beogradu, već partnerski odnos sa Vama. Zato računajte na nas kao na najbolji i najpovoljniji rentacar u Beogradu.

NAŠA PODRŠKA: Pružamo vam kompletnu podršku za kratkoročno i dugoročno iznajmljivanje automobila u Beogradu. Pouzdani i udobni automobili, povoljne cene i uslužnost je ono što nas izdvaja od ostalih. Naše ljubazno osoblje obezbeđuje vam 24/7 telefonsku podršku sve vreme dok ste na putu sa našim vozilom. Ukoliko vam zatreba podrška ili pomoć, POZOVITE nas na jedan od naših brojeva telefona za kontakt: +381112442801 ili +381646596880.

Rentiranje vozila, istorijat

Istorijat rentiranja auta možete da pogledate na Wikipedia, the free encyclopedia dok listate Rent a car Beograd Srbija.

rent a car beograd srbija

Rent a car Beograd Srbija Blog:

Manuelni menjač ili automatski menjač

Prilikom iznajmljivanja ili kupovine automobila, mnogi vozači će se pitati da li uzeti automobil sa manuelnim ili automatskim menjačem. Zašto se postavljaju mnoga pitanja pri izboru menjača i šta treba uzeti u obzir prilikom izbora? Počnimo sa manuelnim menjačem....

Whatsapp Viber