Rent a Car Beograd Srbija

Rent a Car Beograd Srbija Agencija NEVIAN

Rent a Car Beograd Srbija – iznajmljivanje vozila Beograd

SVA NAŠA VOZILA SU:

NOVA

Sigurna vožnja je moguća jedino ispravnim vozilom servisiranim u ovlašćenim servisima.

KASKO OSIGURANA

Potpuno KASKO osiguranje za Vašu sigurnu vožnju i 24h podršku na putu.

SA PUTNIM OSIGURANJEM

Osiguranje putnika bez obzira da li putujete poslovno ili sa porodicom.

CALL CENTAR: PONEDELJAK – NEDELJA 08:00h – 22:00h

 
 

PRISTUPAČNE CENE

Imamo asortiman automobila koji će se uklopiti u vaš budžet. Ukoliko niste spremni da izdvojite veliki novac, pozovite nas za posebne uslove plaćanja.

BESPLATNA DOSTAVA

Besplatna dostava vozila na aerodrom Nikola Tesla i do hotela u Beogradu. Vaše je samo da nas pozovete i kažete gde želite da preuzmete auto.

TRANSFER SA/DO AERODROMA

Ukoliko u Beograd dolazite avionom, a niste vozač ili ne želite da iznajmljujete automobil, samo nas pozovite za dogovor.

Rent a car Beograd Srbija – Rent a car Belgrade Serbia

Iznajmljivanje vozila Beograd

Renta Car Agencija NEVIAN, Mije Kovačevića 10 Palilula i Zahumska 47 Zvezdara, 11000 Beograd

NEVIAN je rent a car agencija za iznajmljivanje vozila u Beogradu koja nudi najam vozila povoljno i za sve prilike. Vozni park čine automobili za iznajmljivanje koji su novi, redovno servisirani, KASKO osigurani i sa putnim osiguranjem.

Rentiranje vozila i luksuznih automobila je naš posao. U 21. veku sve velike destinacije se prelaze avionom. Ali kada stignete na aerodrom Beograd, biće Vam potreban auto. Trebaće vam brz i udoban prevoz do grada ili hotela. Naša usluga rent a car aerodrom Nikola Tesla stoji vam na raspolaganju. Kada izađete iz aviona i poželite da iznajmite prevoz POZOVITE Rent a car NEVIAN na telefon +381112442801 ili +381646596880.

Naše usluge su veoma povoljne za sve destinacije do kojih želite da stignete udobno i brzo. Dovoljno je da nas pozovete da se dogovorimo.

Rent a car automatik Beograd

Naša komforna i luksuzna vozila rent a car automatik Beograd stoje vam na usluzi. Najam automobila Beograd je naš posao pa je izbor automatik vozila kod nas najbolji odgovor na vaš online upit Beograd Rent a car automatik i slično. Pozovite nas kad god vam zatreba renta car Novi Beograd i Batajnica ili Voždovac i renta car Zemun. Možete nas pozvati i za rent a car Novi Sad i iznajmljivanje auta Subotica, kao i za rent a car Niš airport. Naravno, tu smo i za sve druge destinacije, mesta i gradove u Srbiji.

Renta car za inostranstvo

Želite li rent a car za put preko granice? Pozovite nas! Sa našim vozilima možete da putujete u inostranstvo kad god to poželite!

Potražite najbolji rent a car u Beogradu

Potražite pouzdane informacije i dobro proverite koji je najbolji rent a car u Beogradu za vaše potrebe. Uvereni smo da ćete lako utvrditi da je rent a car agencija NEVIAN iz Beograda ona koju tražite. Mi pružamo visoko profesionalne usluge uz maksimalan kvalitet voznog parka i veoma POVOLJNE CENE. KONTAKTIRAJTE NAS ONLINE ili POZOVITE: +381112442801 ili +381642228222.

Cena naše rent a car usluge uključuje PDV i KASKO osiguranje kao i dozvolu za izlazak iz zemlje. Pogledajte naš CENOVNIK.

NAČINI PLAĆANJA: gotovinski i preko računa, uplatom preko Western uniona i putem kreditne kartice. Asortiman naših automobila je takav da vam omogućava lak izbor vozila prema vašim potrebama i budžetu. Uvek se možemo dogovoriti i oko posebnih uslova plaćanja.

POGODNOSTI: Sva naša vozila su nova u fabričkoj garanciji i servisirana u ovlašćenim servisima. KASKO su osigurana i u sistemu AMSS-a 24h besplatne podrške na teritoriji cele Evrope.

Ukoliko tražite jeftin najam vozila u Beogradu, na pravom ste mestu. Bez obzira na to što naše cene za rentiranje auta možda i nisu najniže cene koje očekujete, mi smatramo da smo povoljni, ako ne i najjeftiniji, jer imamo idealan odnos cena i kvaliteta usluge. Pozovite NEVIAN Rent a car Beograd Srbija i UVERITE SE! Naši telefoni su: +381112442801 +381642228222.

Kako je nastala agencija NEVIAN?

Agencija NEVIAN je nastala iz potrebe ljudi da im korišćenje rent a car usluga u Beogradu bude zadovoljstvo, a ne stres. Danas je rentiranje vozila kod agencije NEVIAN rent a car Beograd Srbija pravo uživanje! Zapazili smo da je u gradovima besmisleno imati kola, obzirom na visoke troškove održavanja. Zato, kad god vam zatreba vozilo u Beogradu, rešenje je NEVIAN!

Naša renta car agencija u Beogradu pruža maksimalan kvalitet i povoljne cene, jer nam nije cilj da budemo jeftin ili najjeftiniji rent a car u Beogradu, već partnerski odnos sa Vama. Zato računajte na nas kao na najbolji i najpovoljniji rentacar u Beogradu.

NAŠA PODRŠKA: Pružamo vam kompletnu podršku za kratkoročno i dugoročno iznajmljivanje automobila u Beogradu. Pouzdani i udobni automobili, povoljne cene i uslužnost je ono što nas izdvaja od ostalih. Naše ljubazno osoblje obezbeđuje vam 24/7 telefonsku podršku sve vreme dok ste na putu sa našim vozilom. Ukoliko vam zatreba podrška ili pomoć, POZOVITE nas na jedan od naših brojeva telefona za kontakt: +381112442801 ili +381642228222.

Rentiranje vozila, istorijat

Istorijat rentiranja auta možete da pogledate na Wikipedia, the free encyclopedia dok listate Rent a car Beograd Srbija.

KONTAKT

Rent a Car agencija NEVIAN:

 +381 11 2442801

 +381 64 2228222

Mije Kovačevića 10, Palilula, Beograd

NEVIAN VAŠ RENT A CAR

NEVIAN rent a car Beograd uz visok kvalitet vozila i usluge ima veoma povoljne cene.
I kada naše cene nisu uvek najniže, mi smatramo da smo veoma povoljan rent a car u Beogradu, jer imamo odličan odnos cena i kvaliteta usluge!

SA NAŠIM VOZILIMA MOŽETE DA PUTUJETE U INOSTRANSTVO [ PREKO GRANICE ].
Posetite nas ili nazovite. Očekujemo Vas!

Rent a Car Beograd
Rent a Car Beograd aerodrom
Rent a Car Beograd centar

RADNO VREME

RADNO VREME POSLOVNICA:
PON – PET 08:00 – 19:00
SUB – NED 08:00 – 15:00

RADNO VREME CALL CENTRA:
PON – NED 08:00 – 22:00