NOVA Škoda vozila

Sa zadovoljstvom želimo da Vas obavestimo da smo našu rent a car flotu vozila osvežili i povećali sa novim Škoda vozilima. U pitanju su novi modeli popularnog češkog proizvođača Fabia i Rapid. U pitanju su modeli sa benzinskim motorima, manuelnim i automatskim DSG menjačem. Na ovaj potez smo se odlučili zbog pozitivnih ocena naših korisnika tokom postojanja naše agencije. Škoda Fabia je jedan od najpopularnijih i najtraženiji model tako da je obnova flote i odabir Fabie krajnje logičan izbor sa ciljem da naši klijenti budu još zadovoljniji našim uslugama.

Škoda Fabia osnovne karakteristike:

Škoda Fabia treće generacije spada u segment B kategorije i vodi se kao mali gradski auto. Dimenzije ovog modela su dužina 3,99m  širina 1,62 i visina 1,47m. Što se tiče agregata svi naši modeli imaju benzinske motore u rasponu snaga od 75 do 110 konja. Za ljubitelje automatskog menjača obezbedili smo i nekoliko modela sa  sedmostepenim DSG menjačem sa duplim kvačilom koji dolazi iz VW grupe. Sve naše Fabije poseduju 5 vrata i mogu da prime 5 putnika kao i dva velika i nekoliko manjih kofera. Deklarisana potrošnja proizvođača se kreće oko 4,7L na 100 pređenih kilometara. Ipak ta potrošnja je malo viša u realnim uslovima ali svakako spada u dosta štedljive motore tako da prilikom najma ne morate da brinete o ovoj stavci jer su motori zaista štedljivi. Realna gradska potrošnja je oko 7L dok na otvorenom ona može da padne i ispod 5l na 100 pređenih kilometara.

škoda-fabia
Škoda Fabia

Škoda Rapid osnovne karakteristike:

Škoda Rapid je automobil osetno većih dimenzija od Fabije i neretko je zovu mala Octavia. Spada u klasu manjih porodičnih automobile i predstavlja pravi odabir za možda neka duža putovanja jer omogućuje dosta više prostora od Fabie kako u kabini tako i u prtljažnom delu. Kao i kod Fabie našim klijentima smo omogućili izbor menjača kao i izbog karoserije vozila. U ponudi imamo sedan i caravan verzije kao i manuelne i automatske DSG menjače. Potrošnja Rapida je nešto malo veća od Fabije što ako se uzme u obzir i sama veličina vozila i nije neočekivano. Rapid u zavisnosti od oblika karoserije ima dužinu od 4,3 pa do 4,5 metara, širinu od 1,7 metara, dok je visina samog vozila 1,46 metara. Snaga naših Rapid modela se kreće od 95 pa do 110 konjskih snaga što Vam daje dovoljno snage i na otvorenom putu.

Ukoliko se odlučite za najam neke od naših Škoda vozila imajte na umu da su naša vozila nova i dobro očuvana sa malom kilometražom i redovno servisirana u ovlašćenom servisu. Sama Škoda kao brend je jedan od nauspešnijih brendova ne samo kod nas već i u celoj evropi što jasno govoro o samom kvalitetu i poverenju ove marke kod samih kupaca. Za Škodu važi i pravilo da je najbolja kupovina, jer su joj odnos cene i kvaliteta u samom vrhu auto industrije.

Škoda-Rapid-1.4-Automatik
Škoda Rapid Automatik

KONTAKT CENTAR

Budite slobodni da nas kontaktirate na sledeće načine

offices

KANCELARIJE

Mije Kovačevića 10, Beograd, 11000

Banjska 13/14, Beograd, 11000

social_networks

DRUŠTVENE MREŽE