ŠKODA RAPID 1.4 TDI

U cenu najma  uključen Basic paket osiguranja, uz koji depozit  iznosi 600€. Kupovinom Medium paketa osiguranja, depozit se smanjuje na 250€. DETALJI…

Cena od
26,45 € / dan
Kilometraža::
Neog.
Dep.::
250€ - 600€
Karakteristike vozila *
Vrata: 4
Min. starost vozača: 25
Menjač: AUTOMATIK
Broj putnika: 5
Br. kofera: 5
Gorivo: DIZEL
Snaga motora: 1422ccm 90ks
Dodatne informacije
ABS
Air Bags
Centralno zaključavanje
Hill holder sistem
Klima uređaj
LED prednja svetla
Putni računar
Radio USB
Start-Stop sistem

REZERVIŠI ŠKODA RAPID 1.4 TDI

ŠKODA RAPID 1.4 DSG AUTOMATIK RENT A CAR BEOGRAD

Renta car automatik Rapid 1.4 DSG, SKODA vozni park agencije NEVIAN u Beogradu.

GALERIJA SLIKA

Škoda Rapid 1.4 tdi automatik, Nevian rent a car Beograd

Vaš izbor: Renta car automatik Rapid 1.4 Skoda vozni park NEVIAN

U okviru svog programa za Rent a car Beograd, NEVIAN rent a car agencija u svom voznom parku poseduje automobil Škoda Rapid 1.4 DSG automatik za iznajmljivanje vozila u Beogradu. Ovo izvanredno vozilo jednako je udobno kako za vožnju po gradu, tako i za duža poslovna ili porodična putovanja.

 

Renta car automatik rapid 1.4 Beograd - Nevian - Škoda Rapid automobil

Renta car automatik Rapid 1.4 – Škoda

Škoda napreduje. Menandžment bi mogao i da podigne proizvodne ciljeve čak i sada kada znamo da planiraju 1,88 miliona automobila godišnje do 2018. godine. Rapid je svojevremeno pokrenuo proširenje svoje proizvodnje, nakon čega je sledio asortiman Octavia, nova Fabia, novi Superb i (za Škodu prvi) Kodiaq SUV. Taj tempo promena u leto 2017. Značio je Rapidovo okretanje ka dodatnom jačanju postojećeg ugleda.

Renta car automatik Rapid 1.4 je odličan izbor

Škoda Rapid 1.4 DSG je automobil koji je doneo ravnotežu u liniji u kojoj je postojao jaz između Fabije (konvencionalnoj supermini) i Octavie, koja je mala za Ford Mondeo ali velika u odnosu na model Focus. Na globalnom nivou, Škoda Rapid se ostvarila kada je u pitanju potrošačka publika. Proizvodi ove kompanije svugde znače istu stvar: Škoda automobili se isplate. Oni su prostraniji i jednostavniji nego što biste očekivali. To se dobro uklapa u svet ekonomske krize.

 

Renta car automatik rapid 1.4 Beograd - Nevian - Škoda Rapid - sedišta

Škoda Rapid je jednostavan i prostran automobil

Rapid automatik u sebi nosi onu vrstu priče koju obično i očekujete kada tražite automobil koji je uglavnom namenjen individualnim kupcima. Škoda se vratila u središte svojih interesovanja sa stvarno komfornim porodičnim automobilom. Rapid je približno istih dimenzija kao i Octavia iz 1996-2006. U Škodi su maksimalno iskoristili resurse Volkswagen grupe kako bi napravili prostran i veoma pouzdan program automobila sa najnovijim motorima i atraktivnim cenama.

 

Renta car automatik rapid 1.4 Beograd - Nevian - Škoda Rapid - motor

Iznajmite Rapid automatik Nevian rent a car Beograd 

Renta car automatik Rapid 1.4 znači da ćete iznajmiti veoma pouzdano vozilo. Zašto? Korišćenjem novih proizvodnih tehnika napravljeno je sigurnije i tanje telo od tada postojećeg. Time je unutar kabine dobijeno više prostora za sve veličine ovog automobila. Raspodela prostora za prtljažnik i za putnike je veoma impresivna.

 

Renta car automatik rapid 1.4 Beograd - Nevian - Škoda Rapid - prtljažnik

Škodina filozofija “jednostavno i pametno”, prisutna je u celom prostoru vozila. Cilj je u startu bio da se za tržište obezbedi jedan zaista pristupačan i višenamenski porodičan automobil. Ova osobina ga čini idealnim za iznajmljivanje vozila u Beogradu i drugim gradovima u Srbiji, i za poslovne i za porodične potrebe. Škoda Rapid svojim odličnim performansama potiskuje i Octaviju prena samoj ivici škodine flote.

Kritičari brenda ističu neke praznine u kvalitetu između Škode i VolkswagenaŠkoda Rapid 1.4 DSG automatik je, međutim, izgrađen od dokazane tehnologije što stvara veoma privlačnu sliku o ovom izuzetno korisnom automobilu.

Renta car automatik Rapid 1.4 SKODA – Iznajmljivanje vozila u Beogradu – Rent a car Srbija

©️2018 Rent a car NEVIAN - Mije Kovačevića 10, Palilula, Beograd, Srbija - [email protected] - (+381)11 24 42 801
Whatsapp Viber