ŠKODA RAPID 1.4 DSG AUTOMATIK RENT A CAR BEOGRAD

Renta car automatik Rapid 1.4 DSG, SKODA vozni park agencije NEVIAN u Beogradu.

renta car automatik rapid 1.4

NAPOMENA:

** CENA 1 – BASIC OSIGURANJE, IZNOS DEPOZITA 600€
** CENA 2 – MEDIUM OSIGURANJE, IZNOS DEPOZITA 200€

Postavi upit ili rezerviši

Pozovite: +381(11)2442801

GALERIJA SLIKA

ŠKODA RAPID 1.4 TDI AUTOMATIK, NEVIAN Rent a car Beograd

RENT A CAR BEOGRAD – ŠKODA AUTOMATIK RAPID 1.4

Iznajmljivanje automobila Beograd rent a car NEVIANIZABERI VOZILO KOJE ŽELIŠ ↓

Vaš izbor: Renta car automatik Rapid 1.4 Skoda vozni park NEVIAN

U okviru svog programa za Rent a car Beograd, NEVIAN rent a car agencija u svom voznom parku poseduje automobil Škoda Rapid 1.4 DSG automatik za iznajmljivanje vozila u Beogradu. Ovo izvanredno vozilo jednako je udobno kako za vožnju po gradu, tako i za duža poslovna ili porodična putovanja.

Renta car automatik rapid 1.4 Beograd - Nevian - Škoda Rapid automobil

Renta car automatik Rapid 1.4 – Škoda

Škoda napreduje. Menandžment bi mogao i da podigne proizvodne ciljeve čak i sada kada znamo da planiraju 1,88 miliona automobila godišnje do 2018. godine. Rapid je svojevremeno pokrenuo proširenje svoje proizvodnje, nakon čega je sledio asortiman Octavia, nova Fabia, novi Superb i (za Škodu prvi) Kodiaq SUV. Taj tempo promena u leto 2017. Značio je Rapidovo okretanje ka dodatnom jačanju postojećeg ugleda.

Renta car automatik Rapid 1.4 je odličan izbor

Škoda Rapid 1.4 DSG je automobil koji je doneo ravnotežu u liniji u kojoj je postojao jaz između Fabije (konvencionalnoj supermini) i Octavie, koja je mala za Ford Mondeo ali velika u odnosu na model Focus. Na globalnom nivou, Škoda Rapid se ostvarila kada je u pitanju potrošačka publika. Proizvodi ove kompanije svugde znače istu stvar: Škoda automobili se isplate. Oni su prostraniji i jednostavniji nego što biste očekivali. To se dobro uklapa u svet ekonomske krize.

Renta car automatik rapid 1.4 Beograd - Nevian - Škoda Rapid - sedišta

Škoda Rapid je jednostavan i prostran automobil

Rapid automatik u sebi nosi onu vrstu priče koju obično i očekujete kada tražite automobil koji je uglavnom namenjen individualnim kupcima. Škoda se vratila u središte svojih interesovanja sa stvarno komfornim porodičnim automobilom. Rapid je približno istih dimenzija kao i Octavia iz 1996-2006. U Škodi su maksimalno iskoristili resurse Volkswagen grupe kako bi napravili prostran i veoma pouzdan program automobila sa najnovijim motorima i atraktivnim cenama.

Renta car automatik rapid 1.4 Beograd - Nevian - Škoda Rapid - motor

Iznajmite Rapid automatik Nevian rent a car Beograd 

Renta car automatik Rapid 1.4 znači da ćete iznajmiti veoma pouzdano vozilo. Zašto? Korišćenjem novih proizvodnih tehnika napravljeno je sigurnije i tanje telo od tada postojećeg. Time je unutar kabine dobijeno više prostora za sve veličine ovog automobila. Raspodela prostora za prtljažnik i za putnike je veoma impresivna.

Renta car automatik rapid 1.4 Beograd - Nevian - Škoda Rapid - prtljažnik

Škodina filozofija “jednostavno i pametno”, prisutna je u celom prostoru vozila. Cilj je u startu bio da se za tržište obezbedi jedan zaista pristupačan i višenamenski porodičan automobil. Ova osobina ga čini idealnim za iznajmljivanje vozila u Beogradu i drugim gradovima u Srbiji, i za poslovne i za porodične potrebe. Škoda Rapid svojim odličnim performansama potiskuje i Octaviju prena samoj ivici škodine flote.

Kritičari brenda ističu neke praznine u kvalitetu između Škode i Volkswagena. Škoda Rapid 1.4 DSG automatik je, međutim, izgrađen od dokazane tehnologije što stvara veoma privlačnu sliku o ovom izuzetno korisnom automobilu.

Renta car automatik Rapid 1.4 SKODA – Iznajmljivanje vozila u Beogradu – Rent a car Srbija

Whatsapp Viber