Škoda rapid 1.2 rent a car Beograd NEVIAN

Škoda rapid 1.2 Beograd renta car, vozni park agencije NEVIAN u Beogradu.

škoda rapid 1.2

NAPOMENA:

** CENA 1 – BASIC OSIGURANJE, IZNOS DEPOZITA 450€
** CENA 2 – MEDIUM OSIGURANJE, IZNOS DEPOZITA 150€

Postavi upit ili rezerviši

Pozovite: +381(11)2442801

Automobili za iznajmljivanje Beograd rent a car – IZABERI VOZILO KOJE ŽELIŠ!

Vaš izbor: Rent a car Beograd Škoda Rapid 1.2 vozni park NEVIAN

Škoda Rapid 1.2 nalazi se u sastavu voznog parka renta car agencije NEVIAN i koristi za rentiranje automobila, odnosno iznajmljivanje vozila u Beogradu.

Škoda Rapid 1.2 rent a car Beograd Nevian

Osnovne karakteristike automobila Škoda Rapid 1.2

Škoda Rapid 1.2 je vozilo odličnog kvaliteta i s mnogo prostora. Ima velik prtljažnik, štedljiv motor i pouzdanu mehaniku i elektroniku. Savremeni Škoda Rapid automobili jako su dobro prihvaćeni na našem tržištu. Jedan od važnih razloga je taj što ima dovoljno mesta za putnike, čak i više od Octavije A5 (po dužini).

Tradicija

Češki proizvođač automobila ima ogromnu tradiciju. Prva generacija automobila proizvodila se od 1935. do 1938. godine. Tadašnji Škodini automobili bili su veoma cenjeni, što važi i danas. Od samog početka je više puta korišćena oznaka „Rapid“.

Kvalitet

Pouzdanost Škodinih modela je izuzetna. Stoga ovaj automobil podjednako rado biraju i ljubitelji velikih kilometraža i oni koji ne žele probleme sa elektronikom. Moćni farovi imaju bolji snop od konkurencije. Ergonomija je veoma dobra. Sedišta su čvrsta, udobna i dobro drže telo putnika. Rapid 1.2 nudi komfor, zvučne izolacije, kvalitet i izbor materijala slično kao prva Octavia koja je sinonim za praktičnu i funkcionalnu limuzinu.

Škoda Rapid 1.2 - sedišta

Eksterier i enterier

Škoda Rapid 1.2 je prepoznatljiva po jednostavnom dizajnu. Ovo vozilo ima čiste linije koje zadovoljavaju ukus većine vozača kojima je samo bitno da voze kvalitetan auto. Enterijer Škode Rapid 1.2 prati stil karoserije. Volan savršeno leži u rukama. Ima podešavanja napred-nazad i gore-dole dovoljna da se i vozač dvometraš udobno smesti. Instrumenti su klasično pouzdani i pregledni.

Škoda Rapid 1.2 - gepek

Prtljažnik je veličine 550 litara. Utovarni prostor je pravilnog oblika i dopušta lak utovar i istovar. Međuosovinsko rastojanje od 260 cm daje dovoljno prostora za kolena putnika.

Škoda rapid 1.2 mehanika

Osnovni motor od 1,2 litara i 75 KS zadovoljava potrebe vozača koje ne zanimaju brzine veće od 175 km/h. Štedljivi motor dovoljno je elastičan za svoju radnu zapreminu. Koji god motor odabrali, ova limuzina je odličan izbor za duga putovanja. Petostepeni manuelni menjač je precizan i usklađen sa mogućnostima motora. Zvučna izolacija je solidna, ali se čuje strujanje vazduha oko karoserije.

Škoda Rapid1.2 - motor

Vozne osobine Škode Rapid

Škoda Rapid 1.2 na autoputu se ponaša sigurno, a u gradu iznenađujuće dobro. Zbog tvrđeg vešanja Škoda Rapid 1.2 na lošijim delovima puta poskakuje, ali je apsolutno stabilna i odlično se ponaša u krivinama. Brzinu malo teže postiže, ali je dobro održava. Škoda Rapid ima kraći zaustavni put od konkurencije. Pedala kočnice je toliko osetljiva da se, i na mali dodir, auto “ukopava”.

Finalna obrada vozila

Finalna obrada je bliska onoj kod VW-ovih modela. U putničkom prostoru na veoma lošim putevima ništa ne škripi. Spojevi su zaista odrađeni izuzetno precizno. Odlična finalna obrada ravna je kvalitetu Opelovih i Volkswagenovih vozila. Pouzdanost je karakteristika ovog brenda pa Rapid ima veoma malo kvarova.

Zaključak

Ako želite proverenu tehniku, jednostavne komande, dovoljno mesta za putnike i velik prostor za prtljag, Rapid 1.2 će vam se dopasti jednako kao i imenjak Škoda Rapid 1.4 automatik.

Whatsapp Viber