ŠKODA FABIA 1.6 automatic rent a car Beograd NEVIAN

Škoda fabia 1.6 automatic (TDI), vozni park agencije NEVIAN u Beogradu.

škoda fabia 1.6 automatic

NAPOMENA:

** CENA 1 – BASIC OSIGURANJE, IZNOS DEPOZITA 600€
** CENA 2 – MEDIUM OSIGURANJE, IZNOS DEPOZITA 200€

Postavi upit ili rezerviši

Pozovite: +381(11)2442801

Vaš izbor: Škoda Fabia 1.6 automatic, NEVIAN Rent a car Beograd

Agencija NEVIAN u svom voznom parku poseduje vozilo Škoda Fabia 1.6 automatic za iznajmljivanje automobila u Beogradu.

Škoda Fabia 1.6 TDI automatic je automobil koji ima 5 vrata i motor postavljen sa prednje strane koji isporučuje snagu za pokretanje na prednje točkove. Škoda je 2010. godine izvršila kozmetičke promene na Fabiji. Postavljena je šira rešetka hladnjaka i redizajnirana prednja svetla, što je znatno poboljšalo vizuelni karakter automobila.

Škoda fabia 1.6 automatic - komande

Pokretačka snaga Skoda Fabia 1.6 TDI automatic

Češki proizvođač automobila je odustao od bučnih starih pumpnih ventila VW grupe iz Fabia motora. Od tog vremena sve Fabia dizel automobile pokreće isti 1.6-litarski motor TDi, sa direktnim ubrizgavanjem i četiri ventila po cilindru.

Snaga se proizvodi dvostrukim bregastim vratilom, 1,6-litarskim motorom sa 4 cilindra i sa 4 ventila po cilindru koji razvijaju obrtni moment od 103,5 KS (105 PS/77 kW) pri 5600 obrtaja u minuti. S obzirom na manju zapreminu, moderniji sistem ubrizgavanja i niži stepen kompresije od 1.9 litarskog dizelskog motora, 1.6 Tdi bi trebao biti bar malo tiši.

Škoda fabia 1.6 automatic - sedišta

Vozne osobine automobila Skoda Fabia 1.6 TDI automatic

U pokretu Škoda Fabia 1.6 automatic zadržava čvrstoću i preciznost u primarnim kontrolama. Automatski menjač od 6 brzina prenosi snagu motora na prednje točkove. Maksimalna brzina je 185 km / h (115 mph), a emisija ugljen-dioksida 180.0 g/km.

Iako je dugačak samo četiri metra, ipak se osećate veoma udobno kada uđete u ovaj automobil. Dobar prostor oko ramena i glave daje utisak da se vozite u mnogo većem i konfornijem automobilu.

Škoda fabia 1.6 automatic - gepek

Sve u svemu, Škoda Fabia 1.6 TDI automatic je odlična za opuštenu vožnju sa prijateljima i porodicom. Svima onima koji ne traže neku posebnu i veliku atraktivnost, već prevashodno siguran i pouzdan auto, srdačno preporučujemo da koriste ovaj automobil.

Dodatne informacije: autocar.co.uk

Whatsapp Viber