ŠKODA FABIA 1.2 Rent a car Beograd NEVIAN

Škoda fabia 1.2 vozni park rent a car agencije NEVIAN u Beogradu.

škoda fabia 1.2

NAPOMENA:

** CENA 1 – BASIC OSIGURANJE, IZNOS DEPOZITA 300€
** CENA 2 – MEDIUM OSIGURANJE, IZNOS DEPOZITA 100€

Postavi upit ili rezerviši

Pozovite: +381(11)2442801

Automobili za iznajmljivanje Beograd rent a car – IZABERI VOZILO KOJE ŽELIŠ!

Vaš izbor: Škoda Fabia 1.2 NEVIAN Rent a car Beograd

Rent a car Beograd, NEVIAN rent a car agencija u sastavu svog voznog parka poseduje automobil Škoda Fabia 1.2 za rentiranje automobila, odnosno iznajmljivanje vozila u Beogradu.

Škoda Fabia 1.2 je auto u satavu Rent a Car Beograd vozni park agencije NEVIAN iz Beograda za iznajmljivanje automobila u Beogradu i širom Srbije. Posebno atraktivna destinacija je Aerodrom Nikola Tesla Beograd za koju vršimo transfer vozila Škoda Fabia 1.2, kao i sva ostala vozila agencije renta car Beograd, Srbija. Pozovite NEVIAN: 011/2442801

Škoda Fabia 1.2

Škoda Fabia 1.2 udobni supermini auto

Škoda Fabia 1.2  pozitivno iznenađuje unutrašnjim udobnošću u odnosu na ranije modele. Posebno ističemo položaj vozača za volanom koji je idealan za ovu klasu automobila. Fabia 1.2 je supermini automobil češkog proizvođača Škoda, naslednik Felicie, modela koji je prestao da se proizvodi 2001. Druga generacija Fabie u verziji hečbek-a zasnovana je na platformi Volksvagen Polo Mk4. Kao i svi mali automobili, i Fabia 1.2 je veoma efikasan i štedljiv auto. Ovaj model Fabie i dalje prati Ford Fiestu kada je u pitanju uživanje vozača u toku vožnje. Moramo naglasiti da je čak i stabilnija pri velikim brzinama i tiša u vožnji po gradu.

Škoda Fabia 1.2 izgled spolja

Kao i ranije, ova Fabia je dostupna samo sa pet vrata, ali to nije loše. Zadnja vrata se široko otvaraju omogućavajući jednostavan pristup i odraslima i deci. Visoka krovna linija govori da unutat automobila ima dovoljno prostora i za najviše odrasle osobe. Fabia modeli nikada nisu spadali u grupu najzabavniji automobili za vožnju. Upravljač Škoda Fabia 1.2 ne daje sportski osećaj kao Ford Fiesta. Uprkos tome, Fabia je udobna u vožnji, a motor se ponaša sasvim lepo i pri velikim brzinama. Vešanja mogu ponekad da proizvedu mala poskakivanja na lošijim putevima.

Tihi benzinski motor

Tihi benzinski motor odgovara ušima većine vozača. Dok je osnovni 59bhp 1.0 litarski motor prilično spor, 1.0-litarski TSI model sa turbo punjenjem je brži i ekonomičniji. Svaki od njih nudi solidnu kombinaciju udobnosti, preciznosti, snage i ekonomičnosti. Za ljubitelje performansi ne postoji super brza Škoda Fabia. Oni koji traže vruću verziju Fabije moraju da razmotre modele kao što su Wolksvagen Polo GTI i SEAT Ibiza Cupra.

Škoda Fabia 1.2 - gepek

Škoda Fabia iznutra

Uprkos tome što je u svemu manji od automobila koji je zamenio, Fabia 1.2 je zapravo veća iznutra. Svi putnici mogu da uživaju u povećanom komforu. Komore za lakat su dobre, a u zadnjem delu vozila ima dovoljno prostora za dve odrasle osobe pune veličine. Postoji podešavanje dohvata upravljača, kao i podešavanje visine za oba prednja sedišta, tako je veoma lako postići udobnost. Takođe je dovoljano prostora za odlaganje raznih stvari na  centralnoj konzoli pa do  prostora u vozačevim vratima.

Škoda Fabia 1.2 i komandna tabla

Škoda Fabia 1.2 je visokokvalitetan proizvod, kako unutar tako i izvana. Na armaturnoj ploči sve je logično postavljeno, a ekran, osetljiv na dodir, je jednostavan za korišćenje. Veliki broj komandi, kao što su razni indikatori i prekidači svetlosti, ponašaju se zaista fino. Sve izgleda pametno raspoređeno, a tasteri su jasni i logično postavljeni. U modelu S uključeni su vazdušni jastuci, električni prednji prozori i daljinsko centralno zaključavanje. Takođe je primenjena tehnologija koja štedi gorivo.

Prtljažnik

Prtljažnik kod Škoda Fabia 1.2 je dovoljno prostran. Ima neke praktične kutije za skladištenje sa strane. Spuštanjem zadnjeg sedišta prostor se može povećati. Tada je nešto veći nego kod  Ford Fieste. Sve u svemu, ne može se više ni očekivati od ove klase automobila. Za svakodnevne i ne mnogo zahtevne potrebe, ovaj automobil je više nego zahvalno vozilo za rent a car usluge.

Whatsapp Viber