ŠKODA fabia 1.0 Rent a car Beograd

ŠKODA fabia 1.0, vozni park agencije NEVIAN u Beogradu.

škoda fabia 1.0

NAPOMENA:

** CENA 1 – BASIC OSIGURANJE, IZNOS DEPOZITA 450€
** CENA 2 – MEDIUM OSIGURANJE, IZNOS DEPOZITA 150€

Postavi upit ili rezerviši

Pozovite: +381(11)2442801

GALERIJA SLIKA

ŠKODA FABIA 1.0, NEVIAN RENT A CAR BEOGRAD

ŠKODA fabia 1.0 Rent a car Beograd NEVIAN

Iznajmljivanje automobila Beograd rent a car agencija NEVIAN – IZABERI VOZILO KOJE ŽELIŠ

Vaš izbor: Rent a car Beograd ŠKODA fabia 1.0 vozni park NEVIAN

ŠKODA fabia 1.0 je automobil koji s jednakim zadovoljstvom koriste firme, porodice i pojedinci, kako za kratke vožnje, tako i za duža poslovna ili porodična putovanja.

Škoda Fabia 1.0, ključ uspeha

Fabia 1.0 je već duže vreme veoma popularan i dobro prodavan automobil u Srbiji i Evropi. Među njima je i Škoda Fabia 1,0 iz voznog parka NEVIAN rent a car Beograd. Iz generacije u generaciju Škoda dodaje fabiji modelu nove promene i poboljšanja. Prvo u oči upada dizajn koji je sve moderniji i agresivniji. Pored izvanredne linije i snažnog izgleda, Škoda fabia se odlikuje odličnom mehanikom, kvalitetnom izradom i povoljnim odnosom cene i vrednosti proizvoda.

Škoda Fabia 1.0 je član porodice NEVIAN rent a car Beograd

Sve gore rečeno doprinelo je da se Škoda fabia pridruži voznom parku agencije NEVIAN rent a car u Beogradu. Ova renomirana Beogradska rent a car agencija u svom sastavu ima veći broj Škodinih vozila za pružanje rent a car usluge za Beograd i širom Srbije, kao i za putovanja u inostranstvo.

Neka od tih izuzetnih vozila koja vam stoje na raspolaganju su Škoda rapid 1.4 automatik, Škoda fabia 1.2, Škoda rapid 1.2, Škoda fabia 1.6 TDI automatic, Škoda fagia 1.0 A6 itd. NEVIAN kao ozbiljna i uspešna rent a car agencija u Beogradu neprekidno radi na obnavljanju i proširivanju svog voznog parka novim automobilima iz porodice Škoda. NEVIAN rent a car agencija planski proširuje ponudu i kvalitetnim vozilima drugih uspešnih proizvođača automobila u svetu.

Škoda Fabia 1.0 je idealno vozilo za rent a car usluge

Uloga Fabie u startu je bila da vredno radi i gazi kilometre uz visoku udobnost i ekonomičnost. Neke tajne uspeha automobila Škoda kriju se u povezanosti sa golfom i audijem sa kojima dele dobar deo kvalitetnih komponenti. Prtljažnik Škoda vozila je respektabilan i veoma iskoristljiv. Opšti utisak o automobilu je odličan. Kvalitet izrade ovog auta je među najboljim u klasi sličnih automobila. Dizajn je jednostavan uz odličnu ergonomiju.

Ručica menjača je laka i precizna pa brzine možete da menjate sa jednim prstom. Nova generacija “fabije” ostala je bez trocilindričnog benzinskog motora od 1,2 litra. Stari motor zamenio je jednolitarski agregat koji je i manji. Manji motor podrazumeva odgovarajuću potrošnju goriva i manju masu, što je veliki doprinost korisnosti ovih automobila za potrebe Beograd rent a car agencija.

Škoda fabia 1.0 sedišta

Škoda fabia je idealno auto za savremenog čoveka

Škoda fabia se može voziti bez ustručavanja i velike potrebe za štednjom goriva, jer tada ovaj auto iskazuje sve svoje dobre performanse i maksimalnu brzinu. Zbog dobre aerodinamičnosti fabia se nikada ne muči, bez obzira na opterećenost. Kao pažljiv vozač nikada nećete dovesti sebe u kritičnu poziciju zbog nedostatka snage motora u ovom vozilu. Visoki obrtaji motora nimalo ne smetaju komforu vožnje, a ni potrošnja goriva nije velika.

Škoda često menja karakter novih automobila u odnosu na stariju generaciju. Na primer, najnovija generacija ima mnogo mekše ogibljenje i gume visokog profila što pruža poseban ugođaj u vožnji. Ovaj automobil je idealan za potrebe savremenog čoveka koji je izložen brzom tempu života. I zbog ovog razloga je Škoda fabia odlično vozilo za usluge iznajmljivanja automobila koje preporučujemo kada vam zatreba rent a car u Beogradu. Ako vas zanima Škoda Fabia 1,0 MPI 75 Ambition pogledajte test za ovo vozilo: www.magazinauto.com/test-skoda-fabia-10-mpi-75-ambition/

ŠKODA fabia 1.0 Nevian rent a car Beograd

Whatsapp Viber