Rent a car Beograd NEVIAN – RENAULT twingo 1.0

Rent a car Beograd Renault twingo, vozni park agencije NEVIAN u Beogradu.

Rent a car Beograd Renault twingo

NAPOMENA:

** CENA 1 – BASIC OSIGURANJE, IZNOS DEPOZITA 300€
** CENA 2 – MEDIUM OSIGURANJE, IZNOS DEPOZITA 100€

Postavi upit ili rezerviši

Pozovite: +381(11)2442801

GALERIJA SLIKA

RENAULT TWINGO 1.0, NEVIAN Rent a car Beograd

Rent a car Beograd Renault twingo vozni park NEVIAN

Iznajmljivanje automobila Beograd rent a car agencija NEVIAN – IZABERI VOZILO KOJE ŽELIŠ

Vaš izbor: Rent a car Beograd Renault Twingo – NEVIAN

Renault Twingo je hatchback iz treće generacije Renaultovog automobila koja je prvenstveno namenjena vožnji u gradskim uslovima. Ovaj auto nalazi se u sastavu vozila agencije NEVIAN Beograd rent a car za iznajmljivanje automobila u Beogradu.

Rent a car Beograd Renault Twingo 1.0

Kakav je Renault twingo 1.0 u vožnji?

Motor Twinga je turbo punjenje od 0,9 litara ili prirodno aspirirano 1,0. Kada je ovaj automobil u pitanju, nije važno što niste žestok vozač i što ne želite da vam se po svaku cenu diže kosa na glavi dok vozite. Nezavisno od vaših želja, turbo 0,9-litarski TCe motor dodaje Twingu sasvim dobru dozu harizme što čini da se ovaj automobil ponaša veoma hrabro i živahno. Naravno, nemojte odmah očekivati mini Porsche 911🙂.

Twingo 1.0 unutrašnjost

Čim ugledate ovog zgodnog momka, odmah vam pada u oči kako su mu točkovi maksimalno sabijeni u uglove. To se pokazalo kao jako dobro za unutrašnji prostor. Sam položaj motora je takav da ne smanjuje previše prostor za prtljag iako se nalazi u zadnjem delu auta. Ali, ipak se morate uzdržati od stavljanja nezgrapnih i prevelikih stvari u taj prostor.

Možemo reći da je raspored za vazača sasvim dobar, vidljivost zaista sjajna, a kompletna unutrašnjost prilično udobna, tiha, pa i komotna. Ukupan kvalitet ovog simpatičnog vozila je jako dobro usklađen sa namenom. To, pre svega, znači da je Twingo 1.0 veoma okretan, tipičan gradski auto pa ne treba od njega nešto više ili previše očekivati.

Rent a car Beograd Renault Twingo 1.0 sedista

Bez obzira da li mislite da je Twingo čudesan, sladak ili harizmatičan auto, činjenica je da je ovaj drčni mališan veoma zanimljiv dodatak gradskoj automobilskoj porodici. Kada ovo kažemo, mislimo na to da Renault Twingo 1.0 evidentno ima drugačije „pakovanje“ od većine svojih gradskih drugara, ali je istovremeno i savršen auto za gradski život.
Izvor: https://www.topgear.com/car-reviews/renault/twingo

Rent a car Beograd, Renault twingo, vozni park NEVIAN

Whatsapp Viber