RENAULT GRAND SCENIC 1.5 DCI automatik – agencija NEVIAN

Renault grand scenic 1.5, vozni park agencije NEVIAN u Beogradu.

renault grand scenic 1.5

NAPOMENA:

** CENA 1 – BASIC OSIGURANJE, IZNOS DEPOZITA 900€
** CENA 2 – MEDIUM OSIGURANJE, IZNOS DEPOZITA 300€

Postavi upit ili rezerviši

Pozovite: +381(11)2442801

Automobili za iznajmljivanje Beograd rent a car – IZABERI VOZILO KOJE ŽELIŠ!

Vaš izbor: Renault Grand Scenic 1.5 DCI automatik

Agencija rent a car Beograd NEVIAN u sastavu svog voznog parka poseduje vozilo RENAULT GRAND SCENIC 1.5 za rentiranje automobila, odnosno iznajmljivanje vozila u Beogradu.

Renault Grand Scenic automatik je klasično porodično vozilo koje izgleda prilično veliko, obzirom na 1.5 litarski dizel motor koji ga pokreće. Kabina ovog automatik (automatic) auta je obložena standardnim materijalima, ali je veoma dobro dizajnirana. Udobnost vožnje u ovom automobilu je odlična. U vozilu ima dovoljno prostora za putnike u sva tri reda.

renault grand scenic - komande

Performanse vozila Renault Grand Scenic automatik

Renault Grand Scenic automatik je vozilo sa sedam sedišta i 1.5 litarskim dizelskim motorom koje, na prvi pogled, ne deluje naročito impresivno. Performanse ovog auta nekom zahtevnijem vozaču verovatno nisu nešto posebno. Ali ukupna ekonomija ovog dosta masivnog Renaultovog sistema svakako jeste. Kvalitet izrade i udobnost vožnje na dugim relacijama su posebno jaka tačka ovog Renaultovog automobila.

I pored toga što Grand Scenic automatic izgleda prilično velik za 1.5 litarski dizel koji ga napaja, ovaj automobil ipak ima dovoljno snage u malim brzinama, čak i sa velikim teretom. Udobnost vožnje u Scenicu svakako ima prioritet, pa su u Renaultu uspeli da instaliraju visok stepen iskorišćenosti ukupno raspoloživog prostora.

renault grand scenic sedišta

Mehanika Renault Grand Scenic automatik vozila

Fokus Renault Grand Scenic automatik vozila je na olakšavanju i pojednostavljenju života za srednje i velike porodice. Sa ove tačke gledišta, verovatno nije potreban mnogo moćniji motor. Ipak postoji tendencija među korisnicma da gledaju na 1.5-litarski dCi dizel agregat kao na slabiju stavku ovog velikog porodičnog vozila.

U Scenicu je agregat odlično izolovan, tako da zvuk nije neprijatan ni kada se prebaci na 4.000 obrtaja. U radu na mestu nema vibracija. Kada se postigne radna temperatura, proradi serijski Stop&Start sistem. Na auto putu je prosek potrošnje goriva oko 6,4 lit sa tempomatom podešenim na 135 km/h.

Šestostepeni menjač je precizan i veoma podesan za rukovanje. Vozna dinamika Scenic automatik automobila može da služi za primer. Posebno je vredno naglasiti da Scenic ima izuzetno dobar odnos udobnosti i ponašanja na putu. Lakoća sa kojom se ovim vozilom upravlja je za svaku pohvalu.

Whatsapp Viber