Rent a car Beograd RENAULT CLIO 1.2

Rent a car Beograd Renault CLIO 1.2, vozni park agencije NEVIAN Beograd renta car.

rent a car beograd renault clio

NAPOMENA:

** CENA 1 – BASIC OSIGURANJE, IZNOS DEPOZITA 450€
** CENA 2 – MEDIUM OSIGURANJE, IZNOS DEPOZITA 150€

Postavi upit ili rezerviši

Pozovite: +381(11)2442801

GALERIJA SLIKA

RENAULT CLIO 1.2, NEVIAN Rent a car Beograd

Rent a car Beograd RENAULT CLIO agencije NEVIAN

Iznajmljivanje automobila Beograd rent a car – IZABERI VOZILO KOJE ŽELIŠ

Vaš izbor: Renault CLIO 1.2 NEVIAN rent a car Beograd

Rent a car Beograd NEVIAN agencija u sastavu svog voznog parka poseduje automobil Renault CLIO 1.2 za rentiranje automobila, odnosno iznajmljivanje vozila u Beogradu.

Renault Clio 1.2 Nevian rent a car Beograd

Lepotan Renault CLIO 1.2 ne stiže da ostari

Renault CLIO 1.2 je automobil koji poseduje dosta vrlina koje sa lakoćom peivlače mlađe i modno osvešćene vozače željne vožnje koja će ih izdvajti iz mnoštva. Ovo je prilično valjan argument da entry-level automobili ne moraju baš uvek da budu dosadni i nezanimljivi za vožnju.

Renault CLIO na dizelski pogon ugledao je svetlo dana 2015. godine. Tada je to bio najlepši hečbek auto u prodaji, a sada je i dalje. Očigledno, ovakav automobil ne stari tako lako.

Iako je 1,2-litarski benzinski motor verovatno uveden iz neophodnosti održavanja konkurentnih cena Renault vozila, ovaj potez je učinio da već ionako veoma elegantan automobil postane još poželjniji i atraktivniji.

Ovaj živahni momak ima profil razigranog vetra u prolazu sa izvanredno usklađenom završnicim. Sa strane, Clio izgleda kao kupe auto sa dvoja vrata. Međutim, to je zgodan dizajnerski trik koji je učinio da automobil sa četvora vrata izgledao veoma sportski.

Turbo punjeni 1.2 litarski benzinski motor koji Clio poseduje, zajednički su razvili Renault i njegov partner Nissan. Isti motor imaju i Nissan Pulsar i Qashqai (Kaškai), ali su njegova podešavanja kod Renault CLIO 1.2 modela malo drugačija.

renault clio 1.2 unutra

Renault CLIO je spartanac sa sjajnom opremom

Kreativna kombinacija pogonskog agregata čini ovaj automobil veoma nesputanim u pokretu. Iako ga ne krasi posebna sklonost ka velikim brzinama, Clio je brži od većine ostalih „hatchbacksa“ kao što su, na primer, Volkswagen Polo (10,8 sekundi) i Golf (10,2 sekundi).

Clio ima minimalističku kabinu. Zato deluje spartanski i jednostano, ali i veoma upotrebljivo. Centralni prostor upravljačkog sklopa je informativni sistem sa nizom funkcija od Bluetooth uparivanje za pametne telefone pa do ugrađene satelitske navigacije.

Automobil Renault CLIO je, takođe, sasvim dobro opremljen i po drugim stavkama. Ima dovoljno mesta za odlaganje prtljaga, a zadnja sedišta mogu da se preklapaju ako je potrebno dobiti nešto više prostora. Ipak, porodice koje sa sobom nose puno stvari, u ovom lepotanu neće pronaći sav taj prostor koji bi hteli da imaju.

renault clio 1.2 gepek

Pet zvezdica za sigurnost -Renault CLIO 1.2

Na kraju, svakako su za svu pohvalu pet zvezdica za sigurnost, koju je Renault CLIO zaradio od agencije za sigurnost Euro NCAP, kao i petogodišnja garancija za 150.000 kilometara. Clio ima “Eco” mod koji smanjuje potrošnju goriva za 10%. Ova opcija premešta automobil u višu brzinu nekako previše brzo i pri tome osetno smanjuje reakciju gasa, ali to smeta samo dok se ne naviknete.

Whatsapp Viber