OPEL CORSA D 1.2 rent a car Beograd NEVIAN

Opel corsa D 1.2 rent a car Beograd, vozni park agencije NEVIAN u Beogradu.

Opel Corsa D 1.2

NAPOMENA:

** CENA 1 – BASIC OSIGURANJE, IZNOS DEPOZITA 450€
** CENA 2 – MEDIUM OSIGURANJE, IZNOS DEPOZITA 150€

Postavi upit ili rezerviši

Pozovite: +381(11)2442801

GALERIJA SLIKA

OPEL CORSA 1.2, NEVIAN Rent a car Beograd

Automobili za iznajmljivanje Beograd rent a car – IZABERI VOZILO KOJE ŽELIŠ!

Vaš izbor: Opel Corsa D 1.2 Rent a car Beograd agencija NEVIAN

Rent a car Beograd NEVIAN agencija u sastavu svog voznog parka poseduje automobil Opel Corsa D 1.2 za rentiranje automobila, odnosno iznajmljivanje vozila u Beogradu.

opel corsa d 1.2 spreda

Opel Corsa D 1.2 odličan izbor

Opel Corsa D 1.2 je odličan izbor ako želite mali automobil B klase koji se lepo vozi i ujedno izgleda lepo i moderno. Ovaj Opelov poizvod je dobro opremljen, bezbedan i izuzetno stabilan auto.

Corsa dizajn za sva vremena

Za razliku od ranijih godina, Opel je brend koji razvija modele automobila sa veoma modernim dizajnom. Corsa D 1.2 deluje kao da je kreirana za sva vremena. Opel se očigledno okrenuo mladima i dinamičnoj porodici pa u novim ponudama više nema vozila sa klasičnim dizajnom na koji smo navikli kod ovog renomiranog proizvođača automobila.

Izgled ovog automobila ne mora da oduševi baš svakog korisnika, jer o ukusima ne vredi raspravljati. Međutim, primedbe vozača koji prate trendove u auto industriji, prestaju kada ugledaju moderna rešenja i vesele boje kod ovih kola, i to ne samo u enterijeru.

opel corsa d 1.2 pozadi

Prve Corse i danas izgledaju atraktivno. Prelazak iz Astre Classic u Opel Corsu stvara utisak kao da ste iz “muzeja oldtajmera” prešli u salon automobila budućnosti. Opel je zaista uspešno napravio ovaj mali automobil, za sve one koji su želeli vrhunski kvalitet u malom. Finalna obrada ovog automobila je vrlo dobra. Svaki detalj enterijera pažljivo je dizajniran i prilagođen potrebama vozača i putnika.

Vrhunsku obradu dopunjavaju kvalitetni materijali, dobra zvučna izolacija i veoma pregledan kokpit. Prtljažnik nije velik, a udobnost u vozilu je u skladu sa njegovom veličinom. Oprema ovog auta je više nego sjajna!

opel corsa d 1.2 sedišta

Pouzdana i proverena mehanika

Opel Corsa D 1.2 ima pouzdanu i proverenu mehaniku koja pruža prilično zabavnu vožnju. Corsa je dinimična i veoma laka za upravljiva. Motor benzinac 1.2 je sasvim dovoljan za potrebe nezahtevnih vozača. To je agregat koji vas nikada neće ostaviti na drumu. Turbo dizelaš 1.3 CDTI od 95 KS je ipak bolji izbor, jer je elastičniji i štedljiviji.

Maksimalna brzina vozila od 170 km/h je odlična za naše drumove i uslove vožnje. Menjač je dobro usklađen sa mogućnostima motora i dovoljno precizan. Ogibljenje je vrlo dobro, a stabilnost i upravljivost izvanredni. Corsa ima i odlične kočnice, pa je u celini kompletna bezbednost ovog simpatičnog gradskog auta vrlo dobra.
Izvor: najboljiauto.com

Whatsapp Viber