FORD FIESTA 1.6 Automatic rent a car Beograd NEVIAN

Ford fiesta 1.6 automatic (automatik), vozni park rent a car agencije NEVIAN u Beogradu.

ford fiesta 1.6 automatic

NAPOMENA:

** CENA 1 – BASIC OSIGURANJE, IZNOS DEPOZITA 600€
** CENA 2 – MEDIUM OSIGURANJE, IZNOS DEPOZITA 200€

Postavi upit ili rezerviši

Pozovite: +381(11)2442801

Iznajmljivanje automobila Beograd rent a car agencija NEVIAN – IZABERI VOZILO!

Vaš izbor: Ford Fiesta 1.6 automatic [automatik]

Agencija rent a car NEVIAN poseduje automobil Ford Fiesta 1.6 automatic [automatik] za iznajmljivanje automobila u Beogradu.

Automobil Ford Fiesta 1.6 automatic [automatik] je model na kome je Ford prvi put stavio fokus na električno – hidraulični sistem koji štedi gorivo isključivanjem kada nije potrebno. I zbog mnogo drugih dobrih osobina, Fiesta je bila najprodavaniji mali automobil u V.Britaniji kada je stigla u prodaju davne 2008. godine.

Osnovne karakteristike

Najimpresivnija je završna obrada ovog Fordovog automobila. Kada uhvatite ručku, vrata se otvaraju lagano, deluju čvrsto i zatvaraju se uz prijatan zvuk. Fiesta je snabdevena raznovrsnom i kvalitetnom opremom. Plastika je mekana i lagana. Svetla, klima, električni prozori i sve ostalo ostavljaju utisak vrhunske brige tokom izrade.

Vozilo Ford Fiesta je postignuće koje može ugoditi svima. Sportska Fiesta ime sve predispozicije da u nekom takmičenju bude svetska pobednica. Noviji modeli Fieste su iste veličine kao i odlazni automobil, ali imaju više unutrašnjeg prostora. Sa svojim dizajnom, logičnom ergonomijom, dobrim osećajem kokpita i prostranim stražnjim sedištima, Fiesta je jednako dobra i za komforno sedenje i za napornije vožnje.

ford fiesta 1.6 automatic - gepek

Vozne osobine FORD FIESTA 1.6 Automatic vozila

Prilikom okretanja upravljača da izađete sa parkinga, točkovi se okreću brzo i lagano. Taj direktan pristup čini manevrisanje laganim na sam dodir. Tokom vožnje jedva se oseća šapat vetra, okretanje Michelinovih guma i buka motora. Vožnja je jednako profinjena, kao i udobnost koja je zaista posebna.

Kada vozite ovaj Fordov automobil, nikada ne osećate da komunicirate direktno sa voznom podlogom. Kočnice su znatno poboljšane u odnosu na pretkodne modele. Zato pouzdano zavijate u krivinama i dozirate kočenje sa uživanjem. Nova Ford Fiiesta je čvršća i ima poboljšanje performansi za slučaj sudara. Fiesta tim smanjio je težinu vozila tako da je optimizovao svaki deo vozila koji je mogao tome doprineti.

ford fiesta 1.6 automatic - motor

Automatik pogon i konstrukcija vozila

Fiesta 1,6-litarski benzinac je veoma čist i profinjen motor, razvijen u Velikoj Britaniji. Ovaj agregat emituje 139g / km CO2 i vraća 47.9mpg. Njegova snaga se prenosi na točkove automobila preko sasvim zadovoljavajućeg ručnog mjenjača sa petostepenim prenosom i kratkim, jednostavnim i preciznim prelazima.

Fordov Fiesa 1.6 TDCi dizel sa 88 KS nije mnogo sporiji od 1.6 benzinca. Ipak, na benzin je daleko ugodnije voziti. To odgovara koncepciji Fiesta automobila. Gotovo tri četvrtine Fiesta kupaca se odlučuje za benzinski pogon ovog automobila. Hidraulična upravljačka konstrukcija Fieste može zaseniti i poneki superauto, a kamoli ne supermini konkurenciju. Šasija ovog automobila je solidna kao i kod prethodnika, ali sa nekim primetnim poboljšanjima.

Whatsapp Viber