Rent a car Beograd FORD FIESTA 1.2

Rent a car Beograd FORD FIESTA 1.2 – Nevian rent a car Beograd, vozni park agencije NEVIAN u Beogradu.

Ford Fiesta Nevian rent a car Beograd

NAPOMENA:

** CENA 1 – BASIC OSIGURANJE, IZNOS DEPOZITA 450€
** CENA 2 – MEDIUM OSIGURANJE, IZNOS DEPOZITA 150€

Pošalji upit ili rezerviši

GALERIJA SLIKA

FORD FIESTA 1.2, NEVIAN Rent a car Beograd

RENT A CAR BEOGRAD NEVIAN

Automobili za iznajmljivanje Beograd rent a car – IZABERI VOZILO KOJE ŽELIŠ!

Vaš izbor: Rent a car Beograd Ford Fiesta NEVIAN

U okviru programa “Rent a car BeogradNEVIAN rent a car agencija u svom voznom parku poseduje automobil Ford Fiesta 1.2 za iznajmljivanje vozila u Beogradu.

Zapanjujući uspeh poslednje generacije Ford Fieste zasnovan je na dve konvergentne činjenice. Prvo, šesta generacija Fieste bila je dovoljno dobra da predvodi klasu ovih automobila od momenta nastajanja 2008. godine. Drugo, to se poklopilo sa globalnim ekonomskim usporavanjem, što je dovelo do smanjenja broja zaposlenih na evropskom tržištu automobila.

Gotovo odjednom, ljudi koji nikada nisu ni razmišljali o kupovini automobila, našli su se oko nove Fieste. I na iznenađenje većine, svidelo im se ono što su videli. Neki Fordovi direktori su tada izjavili da predstavljaju Fiestu kao Fordov najznačajniji automobila još od Modela T.

Ovaj najnoviji model Fieste bio je dosta različit, dok prethodna verzija to nije bila. Pojavio se zaista zgodan auto, ali, kao i kod većine savremenih Fordovih automobila, sveprisutnost je umanjila uticaj atraktivnog dizajna. U 2013. godini Ford Fiesta je dobila malo drugačiji izgled. U sklopu brojnih vizuelnih podešavanja uvedeni su i novi motori. To je imalo za cilj da se sigurno nastavi sa izazivanjem interesovanja svojom dokazanom dopadljivošću i kvalitetom.

Međutim, dok je opravdanost tako šrokih izmena bila predmet velike rasprave, dodavanje trocilindričnog 1.0-litarskog Ecoboost motora, doživelo je očekivane pohvale. Za ovaj automobil koji je postao naprodavaniji model u Velikoj Britaniji, predviđen je širok opseg  različitih verzija. Raspon se kreće od malog Ka na dnu skale pa sve do velikog Focus-a na vrhu.

Rent a car Beograd Ford Fiesta Nevian - sedišta

Rent a car Beograd Ford Fiesta Nevian, stoji vam na raspolaganju!

Fiestin najveći adut je osećaj da se vozite u mnogo većim kolima. Godine 2007, kada se ovo vozilo pojavilo na tržištu, nijedna druga super mini verzija se nije doživljavala tako čvrsto i komforno. Vožnja u ovoj Fiesti prosto nadmašuje prednosti pojedinih automobile više klase.

Rent a car Beograd Ford Fiesta Nevian - prtljažnik

Upravljanje ovim vozilom je tako lako i ugodno, da baca senku čak i na neke mnogo značajne konkurente koji vladaju drumovima. Od svog lansiranja pa do danas, Ford Fiesta i dalje apsolutno odgovara najboljem opisu u klasi superminija!
Izvor: autocar.co.uk

Ford Fiesta Nevian rent a car Beograd

Whatsapp Viber