FIAT PANDA 1.2

U cenu najma  uključen Basic paket osiguranja, uz koji depozit  iznosi 450€. Kupovinom Medium paketa osiguranja, depozit se smanjuje na 200€. DETALJI…

Cena od
15,21 € / dan
Kilometraža::
Neog.
Dep.::
200€ - 450€
Karakteristike vozila *
Vrata: 4
Min. starost vozača: 25
Menjač: MANUELNI
Broj putnika: 5
Br. kofera: 2
Gorivo: BENZIN
Snaga motora: 1242ccm 70ks
Dodatne informacije
ABS
Air Bags
Klima uređaj
Putni računar
Radio USB
Start-Stop sistem

REZERVIŠI FIAT PANDA 1.2

FIAT PANDA 1.2 Rent a car Beograd NEVIAN

Rent a car Beograd Fiat Panda 1.2, vozni park agencije NEVIAN u Beogradu.

GALERIJA SLIKA

Fiat Panda 1.2, Nevian rent a car Beograd

Vaš izbor: Fiat Panda 1.2 Rent a car Beograd NEVIAN

Fiat Panda 1.2, automobil iz voznog parka agencije NEVIAN renta car Beograd

Rent a car Beograd agencija NEVIAN u sastavu svog voznog parka poseduje automobil Fiat Panda 1.2 za rentiranje automobila, odnosno iznajmljivanje vozila u Beogradu. Fiat Panda je malo, veoma ekonomično gradsko vozilo za rent a car usluge u Beogradu. Naša delatnost je iznajmljivanje automobila u Beogradu. Panda je auto kao stvoren za svakodnevne potrebe u gradu i van njega.

Fiat Panda je automobil za velike  „bebe“

Fiat Panda nije „automobil za bebe“, kako mu tepaju, bez obzira na dužinu od samo 3650mm. Ovaj auto je oduvek drugačiji u odnosu na rivale slične po veličini i ceni. Za razliku od Panda „bebe“, ta druga vozila zovu gradski ili ekonomični automobili.

 

 

fiat panda 1.2 pozadi

Fiatova tradicija proizvodnje malih automobila započela je još 1938. godine sa Fiat 500, poznatim kao “Topolino”. Zamišljen od legendarnog inženjera Dantea Giacosa, ovaj mališan je mnogo pomogao predratnoj Italiji. Ranih 1950-ih, Giacosa je dizajnirao Fiat 600 sa motorom pozadi, potom je 1957. godine pokrenuo klasični Nuova 500, mali automobil koji je osvojio srca svojih vlasnika širom sveta. Nuova 500 je ostao u proizvodnji do 1975. godine, kada su usledile varijacije poput modela 600 i 850 i njegove zamene 127.

1980. godine rođena je originalna Panda. Od tada su 1983. godine Uno i 1993. Punto bili veliki uspesi u proizvodnji malim automobilima u svetu.

Fijat Panda je odigrao ulogu od suštinskog značaja za kompaniju u prodajnom smislu, više od 30 godina. Proizvodnja Pande je čak premašila 6,5 miliona jedinica, a kroz više generacija novih modela stvorena je kičma za Fiat 500 i Ford Ka. U Fijatu kažu da je najnovija evolucija Panda auta napravila “kvalitativni preskok u udobnoj, tehnološkoj i bezbednosnoj opremi, a ima i moderan, harmoničan izgled”.

Fiat Panda 1.2  u novom ruhu

Fiat Panda 1.2 automobil deli hardver sa modelom druge generacije, ali je ipak značajno preoblikovan. Međuosovinsko rastojanje je ostalo na 2300mm, ali je zato telo 114mm duže, 11mm više i 65mm šire u struku. Tvrdoća konstrugcije je poboljšana, a u Fijatu tvrdi da je postignuto i značajno smanjenje buke i vibracija od motora, vetra i puta tokom vožnje. Nova Panda je i oko 60kg teža od prethodnog modela.

 

Performanse nove Fiat Pande

fiat panda 1.2 - sediša

 

Telo Pande iskazuje moderne performanse i poboljšan aerodinamički efekat, a unutra je nova, moderna i veoma praktična instrument tabla i veoma širok izbor opreme. Fiat Panda 1.2  deluje kao visok auto kada sednete za volan, ali je svakako i mnogo prostraniji od prethodnog modela. Vidljivost je spektakularna, a kontrole veoma jednostavne za rad.

Volan je malo čudnog dizajna, ali to nema uticaja na njegovu kontrolu. Zadnji smeštaj je mnogo poboljšan u odnosu na stare Fiat Pande. Uprkos identičnom međuosovinskom rastojanju, ima više prostora za noge i kolena, a visina je i dalje pristojna kao i uvek, zahvaljujući visokom krovu.

Zadnja sedišta se razdvajaju. Klizači omogućavaju fleksibilnost uređenja prostora za sedenje. Naslon suvozača može se preklopiti kako bi se stvorio sto. Prostor za prtljag je sa skromnih 206 litara povećan na mnogo korisniji 260 litarski i daje lep kvadratni oblik.

 

Pokretačka snaga u Fijat Panda vozilu

fiat panda 1.2 - motor

Dva različita motora su ponuđena u Pandi. Osnovni motor je Fijatov 1,2-litarski motor od 69 KS. Tu je i paralelni dvostruki cilindrični TvinAir motor u obliku turbopunjačke 85bhp forme, koji koristi verziju sistema fleksibilnog ventila, nazvanog MultiAir II. Ovaj motor emituje manje od 100g / km CO2 i ostavlja posebno upečatljiv utisak kada se auto koristi van grada. Čak i pri maloj brzini, poboljšanja nivoa buke, vibracija i krutosti su očigledna. Nova Panda je puno tiši automobil od svog prethodnika, posebno na grubim voznim površinama.

Na kraju, možemo da kažemo da je Fiat Panda 1.2 malo, ali veoma ekonomično vozilo koje po svemu zaslužuje da se nalazi u satavu voznog parka rent a car agencije NEVIAN. Iznajmljivanje automobila u Beogradu je nezamislivo bez ovog mališana, stvorenog za rent a car usluge u prometnim gradovima kao što je Beograd. Veza: The FiatPanda review

©️2018 Rent a car NEVIAN - Mije Kovačevića 10, Palilula, Beograd, Srbija - [email protected] - (+381)11 24 42 801
Whatsapp Viber