FIAT GRANDE PUNTO 1.3 Rent a car Beograd NEVIAN

Fiat grande punto 1.3, rent a car Beograd, vozni park agencije NEVIAN u Beogradu.

fiat grande punto 1.3

NAPOMENA:

** CENA 1 – BASIC OSIGURANJE, IZNOS DEPOZITA 450€
** CENA 2 – MEDIUM OSIGURANJE, IZNOS DEPOZITA 150€

Postavi upit ili rezerviši

Pozovite: +381(11)2442801

RENT A CAR BEOGRAD Fiat grande punto 1.3, vozni park NEVIAN

Iznajmljivanje automobila Beograd Rent a car agencija NEVIAN – IZABERI VOZILO KOJE ŽELIŠ!

Vaš izbor: Rent a car Beograd, Fiat Grande Punto 1.3, vozni park NEVIAN

Fiat Grande Punto 1.3 je izuzetno vozilo koje, sa ostalim automobilima, čini vozni park rent a car agencije NEVIAN za iznajmljivanje automobila u Beogradu. Na sajtu možete videti rent a car Beograd cene – cenovnik za najam vozila i ostala kola (auta) na raspolaganju.

Fiat Grande Punto 1.3 - izgled

Fiat Grande Punto 1.3, moćan i pouzdan štedljivko

Agregat Punta 1.3 je prilično štedljiv. U proseku troši 5,8 litara evro dizela i kada ga vozite izuzetno brzo. Dosta hitro dostiže maksimalnu brzinu od 165 km/h uz odlično oslanjanje na putnu traku.  Zbog ljubitelja još brže vožnje, torinski gigant u ponudi ima i snažnije 1.3 JTD sa 90 KS i 1.9 JTD sa 130 KS koji se ugrađuje u Fiat Alfe.

Automobil Punto 1.3 je osetno drugačiji od svega šta nudi fijatova konkurencija u toj klasi. Na primer, ovo vozilo u proseku manje košta od nemačkih automobila sličnih performansi. Velika prednost ovog fiatovog modela je to što ga pokreće štedljiv 1.3 multijet motor. FIAT je u ovaj model B-klase uložio mnogo novca, znanja i vere u budućnost. Postalo je pravilo da torinski proizvođač automobila svake decenije izbaci jedan revolucinarni model.

1983. godine to je bio Uno koji je postao auto godine, a deset godina kasnije i Punto je takođe poneo tu laskavu titulu automobila godine. 2005. godine predstavljen je Fiat Grande Punto 1.3 koji je dobrano pomerio sve repere u klasi gradskih automobila.

Fiat Grande Punto 1.3 - kokpit

Punto 1.3 poseduje izuzetno precizan upravljač koji vozaču šalje sasvim dovoljno informacija o  dešavanjima pod točkovima. Ogibljenje je, takođe, za svaku pohvalu, mada je za naše puteve suviše tvrdo podešeno. Ali zato, na auto putu pri brzinama većim od 160 km/h, Punto Grande 1.3 se ponaša kao da je prikovan za asfalt.

Fiat Grande Punto 1.3 - enterier

Enterijer Punta 1.3

Enterijer Punta 1.3 nije tako atraktivan kao njegov eksterijer, ali zaslužuje visoke ocene za ergonomiju i kvalitet upotrebljenih materijala. Finalna obrada je tradicionalno nedorečena, ali su prednja sedišta odlično profilisana, a položaj za volanom gotovo idealan. Na zadnjem sedištu ima sasvim dovoljno mesta i za putnike krupnije građe, a prtljažnik zapremine 275 litara je u proseku za tu klasu. Kao vozač imate odličan pregled svega šta se dešava oko vozila i možete krajnje opušteno da uživate u vožnji.

Zaključak:

Fiat Grande Punto 1.3 je bezbedan i solidno opremljen automobil. Na EuroNCAP testu Grande Punto je osvojio 5 zvezdica i visoku ocenu za zaštitu dece, kao i za povećanu bezbednost pešaka prilikom čeonog “susreta”.
Izvor: testoviautomobila.rs

Fiat Grande Punto 1.3, Rent a car Beograd vozni park NEVIAN. Najam vozila i cene za iznajmljivanje automobila u Beogradu. Beograd rent a car, agencija NEVIAN Beograd 11050, Zahumska 47, Srbija. Transfer rent a car aerodrom Beograd, POZOVI: +381(11)2442801

Whatsapp Viber