FIAT GRANDE PUNTO 1.2

U cenu najma  uključen Basic paket osiguranja, uz koji depozit  iznosi 450€. Kupovinom Medium paketa osiguranja, depozit se smanjuje na 200€. DETALJI…

Cena od
16,11 € / dan
Kilometraža::
Neog.
Dep.::
200€ - 450€
Karakteristike vozila *
Vrata: 4
Min. starost vozača: 25
Menjač: MANUELNI
Broj putnika: 5
Br. kofera: 3
Gorivo: BENZIN
Snaga motora: 1242ccm 90ks
Dodatne informacije
ABS
Air Bags
Centralno zaključavanje
Klima uređaj
Putni računar
Radio USB

REZERVIŠI FIAT GRANDE PUNTO 1.2

FIAT GRANDE PUNTO 1.2 – NEVIAN RENT A CAR BEOGRAD

Fiat Grande Punto 1.2 – vozni park renta car agencije NEVIAN u Beogradu.

Vaš izbor: Fiat Grande Punto 1.2 rent a car Beograd NEVIAN

Rent a car Beograd NEVIAN rent a car agencija u okviru svog voznog parka ima automobil Fiat Grande Punto 1.2 za rentiranje, odnosno iznajmljivanje vozila u Beogradu.

Fiat grande punto 1.2

Fiat Grande Punto 1.2 Rent a Car Beograd NEVIAN

Fiat Grande Punto 1.2 je svojom pojavom izazvao veliku pažnju posebno zbog prednjeg dela koji je ličio na „maserati kupe/spajder“ kreaciju čuvenog Đorđeta Đuđara. Odmah se videlo kolika se pažnja pridala dizajnu po vrlo elegantnim i dinamičnim linijama. Veliko osveženje koje je doneo Fiat Grande Punto 1.2 su njegove vanjske dimenzije koje prelaze dužinu od četiri metra.

To je bio velik pomak u odnosu na stariji model koji je bio kraći 22 cm. Širina, visina i međuosovinski razmak dali su odličnu prostranost i komfor. Automobilski gigant iz Torina poznat je po sjajnim vozilima i veštini da svom modelu produži život na tržištu.

Fiat Grande Punto se pojavio sa dva benzinska i dva turbodizelska agregata. Osnovni benzinac 1.2 Fire 8V razvija 65 KS pri 5500 o/min, a postiže maksimalnu brzinu od 155 km/h. Potrošnja s ovim motorom kreće se od 5.1 l na otvorenm do 7.9 l u gradskoj vožnji.

2010. godine ponuđen je restilizovani model Fiat Grande Punta

2010. godine ponuđen je restilizovani model „grande punta“ sa oznakom EVO. Redizajniran je prednji branik, osvežen sa masovnom plastikom, u koji su ugrađeni i žmigavci, a svetla za maglu su ispod farova premeštena do otvora za hladnjak.

Zadnji deo vozila Fiat Grande Punto EVO je dosta izmenjen. Branik je ojačan masivnom plastikom, a svetlosne grupe su veće i izraženije, a samim tim i uočljivije. U samom logu „Fiat“ smešteno je dugme za otvaranje prtljažnika.

Prtljažnik ovog modela raspolaže sa prostorom od 275 litara, a obaranjem zadnjih sedišta dobija se čak 1.030 litara. Pri tome je zadnja klupa deljiva što pruža dosta mogućnosti za prevoz i kabastijih tereta.

Spoljni retrovizori imaju elektronsku komandu, kao i prednja stakla. Moguće je podešavati i visinu farova, a servoupravljač, sa „dual-drajv“ komandom je podesiv i po visini i po dubini. U uslovima zimske vožnje, sa dosta magle, veoma korisna su i svetla za maglu koja se zaokreću u pravcu skretanja vozila.

 

fiat grande punto unutrašnjost

Bogata unutrašnjuost vozila

Fiat Grande Punto 1.2 raspolaže sa osnovnim paketom opreme koja ima oznaku S, mada  su oprema S i oprema Active u osnovi ista oprema. Fiat Grande Punto EVO u opremi „dinamik“ uz „start-stop“ sistem (automatski gasi i pali motor pri zaustavljanju, na primer na semaforu), ima i ABS sistem, klima-uređaj sa pet nivoa distribucije, zadnje termičko staklo, filter protiv polena i dovod vazduha do nogu putnika na zadnjem sedištu.

U redizajniranom modelu, italijani su se odlučili da unutrašnjost podignu na kvalitativno viši nivo počevši od kontrolne table do izuzetno velikog broja mesta gde nešto možete ostaviti. Tu su radio CD sa komandama na upravljaču, kožom presvučen volan i ručica upravljača, vazdušni jastuci za vozača i suvozača, vazdušni jastuk za kolena vozača. Prisutna je i daljinska komanda zaključavanja i otključavanja vrata, zatim putni računar i utičnice za punjač mobilnog telefona i slične potrebe.

Izvor: naslovi.net/2011-02-08/vecernje-novosti/fijat-grande-punto-evolucija-koja-traje

©️2018 Rent a car NEVIAN - Mije Kovačevića 10, Palilula, Beograd, Srbija - [email protected] - (+381)11 24 42 801
Whatsapp Viber