CHEVROLET SPARK 1.0

U cenu najma je uključen Basic paket osiguranja, uz koji depozit  iznosi 400€. Kupovinom Medium paketa osiguranja, depozit se smanjuje na 150€. DETALJI…

Cena od
14,14 € / dan
Kilometraža::
Neog.
Dep.::
150€ - 400€
Karakteristike vozila *
Vrata: 5
Min. starost vozača: 25
Menjač: MANUELNI
Broj putnika: 4
Br. kofera: 2
Gorivo: BENZIN
Snaga motora: 999ccm 68ks
Dodatne informacije
ABS
Air Bags
Centralno zaključavanje
Klima uređaj
Putni računar
Radio USB

REZERVIŠI CHEVROLET SPARK 1.0

Chevrolet Spark 1.0 podiže vaš doživljaj na viši nivo

Iskoristite funkcije koje vam nudi vozilo Chevrolet Spark 1.0 agencije rent a Car BeogradNEVIAN. Ovaj mali gradski auto svojom lepotom i briljantnim manevarskim sposobnostima i u najvećoj gužvi podiže doživljaj zadovoljstva na najviši nivo.

Chevrolet Spark 1.0 je pravi veliki momak kada uzmete u obzir šta on sve zna i može. Zahvaljujući svojoj uskoj povezanosti sa najsavremenijm tehnologijama, ovaj mali gradski auto pomogne vam baš tamo gde treba.

Uz sjajan izgled i fantastične funkcije koje nudi Spark, Vi, i još tri putnika, ćete se osećati kao kod kuće. Njegov šarmantan enterijer ima stil usklađen sa modernim bojama, neverovatnom praktičnošću i maksimalnim komforom.

Nemojte dozvoliti da vas Sparkove dimenzije zavaraju

Chevrolet Spark 1.0 nije samo lep i snalažljiv. Spark je i pametan momak koji apsolutno dobro zna da svašta morate da ostavite pozadi. Sa zadnjim sedištima koja se mogu preklopiti, Spark nudi dovoljno mogućnosti i za neka malo duža putovanja.

Posmatrači sa strane ne mogu odmah da provale šta sve ovaj mali Chevrolet Spark može. Njegov smeo dizajn i prilično pikantne boje eksterijera na svakoga ostavljaju moćan utisak.

Sigurnost je velika stvar koju s lakoćom nudi Chevrolet Spark 1.0

Nekoliko standardnih sigurnosnih tehnologija pomažu vam u izgradnji dodatnog poverenja. Mirno vozite prema vašoj destinaciji i nekoj novoj avanturi. Sjajna bezbednost i postojeće funkcije su odlična pomoć vozaču. Ali ne predstavljaju zamenu za odgovornost vozača da upravlja ovim autom na bezbedan i siguran način.

Kao i u svakom vozilu, tako i u Chevrolet Spark 1.0, treba da budete pažljivi.  U svakom trenutku vodite računa o saobraćaju, zbivanjima u okolini i uslovima na putu. Vidljivost, vremenske prilike i uslovi na putu mogu uticati na performanse i karakteristike vožnje. Ovo se odnosi na svaki automobil, pa i na ponašanje našeg malog ćuda od auta.

Savršeno parkiranje

Kada pronađete mesto za parkiranje, možete taj manevar još više olakšati uz pomoć inventivnog sistema za parkiranje. Kada vozite pri malim brzinama, sistem pruža upozorenja kako biste izbegli eventualni sudar sa predmetima iza Spark-a.

Moćni momak omiljen je širom sveta

Spark je odlično prihvaćen, ne samo u Evropi, već i u Aziji, Australiji i Americi. Kao i svi Chevroletovi automobili i Spark dolazi sa petogodišnjim garancijom i servisnim paketom.

U Velikoj Britaniji, prethodnici Chevrolet Spark-a poznati su kao Daevoo. Gradski automobil korejske firme Matiz, dodat je u asortiman 1998. godine. Bio je poznat po niskoj ceni i velikodušnim specifikacijama. Promena imena i ambicija došli su sa pojavom Chevroletovog novog gradskog automobila.

©️2018 Rent a car NEVIAN - Mije Kovačevića 10, Palilula, Beograd, Srbija - [email protected] - (+381)11 24 42 801
Whatsapp Viber