Ford Fiesta Nevian rent a car Beograd, vozni park agencije NEVIAN u Beogradu.

FORD FIESTA 1.2

Ford Fiesta Nevian rent a car Beograd
Pošalji upit ili rezerviši

Automobili za iznajmljivanje Beograd rent a car - IZABERI VOZILO KOJE ŽELIŠ

RENT A CAR BEOGRAD

Vaš izbor: Ford Fiesta NEVIAN rent a car Beograd

U okviru programa “Rent a car BeogradNEVIAN rent a car agencija u svom voznom parku poseduje automobil Ford Fiesta 1.2 za iznajmljivanje vozila u Beogradu.
Ford Fiesta Nevian rent a car Beograd - motor

Zapanjujući uspeh poslednje generacije Ford Fieste zasnovan je na dve konvergentne činjenice. Prvo, šesta generacija Fieste bila je dovoljno dobra da predvodi klasu ovih automobila od momenta nastajanja 2008. godine. Drugo, to se poklopilo sa globalnim ekonomskim usporavanjem, što je dovelo do smanjenja broja zaposlenih na evropskom tržištu automobila.

Gotovo odjednom, ljudi koji nikada nisu ni razmišljali o kupovini automobila, našli su se oko nove Fieste. I na iznenađenje većine, svidelo im se ono što su videli. Neki Fordovi direktori su tada izjavili da predstavljaju Fiestu kao Fordov najznačajniji automobila još od Modela T.

Ford Fiesta Nevian rent a car Beograd - komande

Ovaj najnoviji model Fieste bio je dosta različit, dok prethodna verzija to nije bila. Pojavio se zaista zgodan auto, ali, kao i kod većine savremenih Fordovih automobila, sveprisutnost je umanjila uticaj atraktivnog dizajna.

U 2013. godini Ford Fiesta je dobila malo drugačiji izgled. U sklopu brojnih vizuelnih podešavanja uvedeni su i novi motori. To je imalo za cilj da se sigurno nastavi sa izazivanjem interesovanja svojom dokazanom dopadljivošću i kvalitetom.

Međutim, dok je opravdanost tako šrokih izmena bila predmet velike rasprave, dodavanje trocilindričnog 1.0-litarskog Ecoboost motora, doživelo je očekivane pohvale.

Za ovaj automobil koji je postao naprodavaniji model u Velikoj Britaniji, predviđen je širok opseg  različitih verzija. Raspon se kreće od  malog Ka na dnu skale pa sve do velikog Focus-a na vrhu.

Ford Fiesta Nevian rent a car Beograd - sedišta

Ford Fiesta Nevian rent a car Beograd, stoji vam na raspolaganju!

Fiestin najveći adut je osećaj da se vozite u mnogo većim kolima. Godine 2007, kada se ovo vozilo pojavilo na tržištu, nijedna druga super mini verzija se nije doživljavala tako čvrsto i komforno. Vožnja u ovoj Fiesti prosto nadmašuje prednosti pojedinih automobile više klase.

Ford Fiesta Nevian rent a car Beograd - prtljažnik

Upravljanje ovim vozilom je tako lako i ugodno, da baca senku čak i na neke mnogo značajne konkurente koji vladaju drumovima. Od svog lansiranja pa do danas, Ford Fiesta i dalje apsolutno odgovara najboljem opisu u klasi superminija!
Izvor: autocar.co.uk

Ford Fiesta Nevian rent a car Beograd

NEVIAN rent a car automobili - Rent a car Beograd cena [CENOVNIK] - Rent a car Srbija cene Najam auta Uslovi korišćenja - Početna (Home)