Cenovnik, rent a car Beograd cene agencije NEVIAN.

Cenovnik rent a car Beograd cene NEVIAN
Renta car Beograd cena najma vozila (automobili). Rent a car Srbija cene za rentiranje automobila u Beogradu.

Pozovi: +381 646596880

Najam vozila u Beogradu – Rent a car Beograd Agencija NEVIAN

Cenovnik agencije NEVIAN – Rent a car Beograd cene

Sva vozila su KASKO osigurana. To znači da cena najma bilo kojeg našeg automobila uključuje i kasko osiguranje. Mi vam u svim okolnostima garantujemo apsolutno bezbednu vožnju i prijatno putovanje. Naša cena rent a car usluge u Beograd ima najpovoljniji odnos  troškova, kvaliteta vozila i naše usluge.

Sačuvajte Cenovnik agencije NEVIAN

Cenovnik rent a car agencije NEVIAN, odnosno renta a car cene iznajmljivanja vozila iz našeg voznog parka, dat je u JPEG formatu. Zato isti možete skinuti kao sliku na sledeći način:

Kliknite desnim tasterom miša na Cenovnik. Zatim kliknite na “Save Image As …”. U donjem delu otvorenog prozora u ponuđeno polje “File name” upišite naziv slike, ukoliko niste zadovoljni ponuđenim nazivom Renta a car cene NEVIAN. 

Pogledajte levo u otvorenom prozoru koji folder je selektovan za smeštaj slike. Ukoliko želite sliku smestiti na neko drugo mesto, selektujte ga. Zatim kliknite na dugme “Save” u donjem desnom uglu prozora. Prozor će se zatvoriti, a slika će biti skinuta i sačuvana u folderu koji ste prethodno za to izabrali.

Verujemo da ste u ovome uspeli i da ćete sada imati još jednu mogućnost da brzo dođete do informacije koja je cena iznajmljivanja naših vozila. Preporučujemo da povremeno proverite cenovnik online, jer su moguće nove i povoljnije ponude!

Hvala Vam što koristite naše rent a car usluge. Iskreno se nadamo da smo ispunili sva vaša očekivanja i postali partneri vezani zajedničkim potrebama i korektnim odnosima!

Beograd renta a car cene za iznajmljivanje vozila. Agencija za rentiranje vozila NEVIAN.
Ocena kvaliteta usluge:
Datum:
Ocenjujem:
Cenovnik usluga
Ocena:
51star1star1star1star1star