Automobili za iznajmljivanje – NEVIAN – Rent a car Beograd

Iznajmljivanje automobila Beograd, Srbija

Pozovite +381 112442801 ili +381 646596880

Automobili za iznajmljivanje agencije NEVIAN

Nevian automobili za iznajmljivanje mogu se opisati ovako:

Nova vozila kasko osigurana (KASKO uključeno u cenu). Redovan servis. Osiguranje putnika. Sigurna vožnja. Pouzdan prevoz. Ljubazno osoblje. AMS  besplatna 24/7 podrška na teritoriji cele Evrope. Klimatizovana rent a car automatik (automatic) vozila. Gratis sedišta za decu i mnogo drugih povoljnosti. Proverite i rezervišite!

Beograd rent a car

Sva rent a car vozila agencije NEVIAN za rentiranje vozila u Beogradu su nova u fabričkoj garanciji i servisirana u ovlašćenim servisima. Redovan servis vozila, ljubazno osoblje i savremeno poslovanja posebno krasi NEVIAN Beograd rent a car agenciju za rentiranje vozila (auta) u Beogradu, Srbiji (Rent a car Srbija) i za putovanje u inostranstvo!

Automobili NEVIAN rent a car za INOSTRANSTVO

SA NAŠIM VOZILIMA MOŽETE DA PUTUJETE U INOSTRANSTVO!

Iznajmljivanje automobila: Rent a car Beograd aerodrom Nikola Tesla

NEVIAN automobili za iznajmljivanje stoje vam na raspolaganju svuda gde vam zatrebaju, a posebno ako ste zainteresovani za rent a car aerodrom Beograd. Kao veoma profesionalna beogradska rent a car agencija, vršimo besplatnu dostavu vozila na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu i svih hotela u glavnom gradu.

Ukoliko niste vozač, imate na raspolaganju mogućnost rentiranja vozila sa našim vozačem. Ako vas zanima rent a car Beograd aerodrom Nikola Tesla, na vaš poziv, poruku ili upit, na primer “iznajmljivanje auta aerodrom Beograd”,  auto koji ste odabrali dovozimo do vas.

Iznajmljeni automobil preuzimate na aerodromu prema dogovoru, bez dodatne naknade ili doplate (Renta car beograd aerodrom cene uključuju i ovu uslugu).

Beograd rent a car – Rentiranje vozila u Beogradu

Svi naši automobili za iznajmljivanje prikazani su na početku ove stranice.

Pozovite +381 112442801 ili +381 646596880

Rentiranje automobila u Beogradu (najam vozila) i vraćanje NEVIAN rent a car vozila, vrši se u našem sedištu na Zvezdari.

Ne zaboravite: Automobili za iznajmljivanje iz naše ponude se redovno održavaju u ovlašćenim servisima i potpuno su KASKO osigurana. Nudimo vam maksimalnu bezbednost u vožnji i besplatnu AMS podršku na putu 24h na teritoriji cele Evrope. Bez obzira da li putujete poslovno ili sa porodicom, pružamo i osiguranje putnika. Nakon rezervacije automobila možete se opustiti i na Wiki saznati više o tome šta je Car rental.

Rent a Car Beograd | Iznajmljivanje Automobila u Beogradu | Rent a car aerodrom Beograd | Rent a car Srbija